Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "nagy magyar" emberek,...

A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?

Figyelt kérdés

Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.

És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?

2010. aug. 8. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 bumbi02 ***** válasza:
49%

itt csak az az ősmagyarkeltaszkitasztyeppeihunárpádvériigazmagyar aki:

-utálja az eut

-utálja az összes kormányt

-utálja a nagytőkét

-utálja a zsidókat,cigányokat

-utálja trianont

-imádja a turulmadarat (sztem sütve, egy kis kakukfüvel rozmaringal isteni lehet;)

-imádja a kitalált magyar származási elméleteket csak az eredetit nem fogadja el mer az snassz..

-jah meg imád szidni mindenki mást aki a fent emlitett pontok valamelyikének nem felel meg....(általában ez a szidás: ballibsi,gyurcsányista,komcsi,zsidó,cigány,antimagyar,magyargyülölö.)

nah épp ezér sose akartam "igaz" magyar lenni.. elvagyok csak igy sima magyar aki nem annyira magyar mint a többi de azé magyar..

2010. aug. 8. 23:49
 32/63 anonim ***** válasza:
26%

bumbi02

Ez az oldal nem a magyarok szidására,kigúnyolására,meggyalázásra való!Aki ezt nem tűri az "nagymagyar".Nem véletlenül gyűlölik annyian a zsidókat.Ha hozzád hasonlókkal akarsz ismerkedni látogass el a partizáninfóra,hurutinfóra vagy a náczivadászra!ELÉG A MAGYARGYŰLÖLETBŐL!

2010. aug. 9. 01:20
 33/63 anonim ***** válasza:
19%

"nah épp ezér sose akartam "igaz" magyar lenni.. elvagyok csak igy sima magyar aki nem annyira magyar mint a többi de azé magyar.."

Dehogy vagy te magyar vazze, süt a soraidból a cinikus magyargyűlölet... Olvasgassál csak Tóta Zsét, meg 168 tórát, ahol a turul mellett a szentkoronát micisapkázzák, meg a magyar zászlót stoplámpázzál, csakhogy ezt meg lehet tenni más országból is, ezért nem muszáj itt rontanod köztünk a levegőt!

2010. aug. 9. 07:31
 34/63 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, te semmivel nem vagy rosszabb magyar, csak műveltebb és tágabb látókörű, mert fel tudod fedezni egy másik ország és kultúra szépségeit is.

Akik szerint ez hazafiatlanság és árulás, azokkal nem érdemes beszélni, mert úgysem tudod őket meggyőzni.

Van néhány kultúra, ami engem is érdekel, olyan országok, ahol szívesen élnék 1-2 évet - és nem hiszem, hogy ettől már kevésbé lennék "hazám lánya".

Szeretem az országom, de ettől függetlenül értékelem más kultúrák jellemzőit is, és amíg ismerem a magyar történelmet - emelt szintű érettségivel-, és tisztelem hazám szokásait és hagyományait, addig ugyanannyira magyar vagyok, mint az, aki lovagol és turulmadaras szobrot tesz a szobájába.

2010. aug. 9. 09:23
 35/63 anonim ***** válasza:
63%
Nemtudom ezek a "turbómagyarok" miért hiszik azt, hogy ők felsőbbrendűek.Talán olyan sokat tettek a hazáért, hogy ezt kijelenthessék?Nemhiszem.
2010. aug. 9. 09:34
 36/63 anonim ***** válasza:
25%

egy mondat megütötte a fülem izé szememet:

"Az egész általatok utált nagytőke és EU visszavezethető arra a nacionalizmusra, amit annyira imádtok"

ez egy nulla forintos érv. Ha valaki nacionalista, akkor nem azért fog utálni valakit vagy valamit, mert az nem nacionalista. Ennyi erővel mondhatod, hogy mivel én fekete pólóban járok, ezért nem utálhatok olyat aki szintén fekete pólóban jár függetlenül attól, hogy mit tesz?

A többihez nem nagyon van értelme hozzászólni. A kérdező eltúlozza totálisan az egészet. Ha tisztelné a barátai ismerősei érzelmét véleményét, akkor valószínűleg egy Magyarországról való beszélgetésbe nem fűzné bele, hogy ő Izrael párti. ez végülis egyenlő a provokálással, ezzel szerez érvényt magának, hogy nahát a "túrbómagyarok". Nah de ha ennyire utálja őket, akkor miért haverkodik velük? Én képes vagyok elkerülni az olyan embereket akiket nem bírok.

Amúgy nem akarok kötekedni, de azért had kérdezzem már meg, hogy kérdező mire gondolsz amikor azt mondod, hogy ugyanúgy szereted az országod? mit jelent az, hogy szereted? Mit takar? csak kíváncsiság.

2010. aug. 9. 09:58
 37/63 bumbi02 ***** válasza:
47%

Dehogy vagy te magyar vazze, süt a soraidból a cinikus magyargyűlölet.

erről beszéltem.. te mennyivel vagy magyarabb mint én?:))és mitől vagy magyarabb?? magyarázd meg nekem pls.

2010. aug. 9. 10:27
 38/63 anonim ***** válasza:
23%

"erről beszéltem.. te mennyivel vagy magyarabb mint én?:))és mitől vagy magyarabb?? magyarázd meg nekem pls."

Magyarázzon neked a halál, próbálnád meg úgy gyalázni más országban az ő nemzeti jelképeiket, mint te tetted a turullal (és ez csak egy, a micisapkától meg a bőgatyától, stoplámpától és a többi - ismerjük már a fajtádat!), hát ott agyonvernének, felakasztanának, de legalábbis letartóztatnának érte. És tudod mit? Igazuk is van!

2010. aug. 9. 12:04
 39/63 anonim ***** válasza:
32%
Előző teljesen egyetértek veled.
2010. aug. 9. 12:07
 40/63 bumbi02 ***** válasza:
52%

várom még mindig hogy magyarázd meg nekem miér vagy te magyarabb mint én... mert ez egy tök jó kikerülési lehetőség: magyarázzon neked a halál..

várom az érveidet:) te mennyivel vagy magyarabb és én mér nem vagyok magyar:))

egy vicc miatt már ki lettem közösitve?? viccesek vagytok ti is, amikor már már beteges módon komolyan veszitek a magyar jelképeket amik szentek sérthetetlenek és viccelődni se lehet vele...de kiváncsi vagyok még mindig az érveidre:) te mitől vagy magyarabb:9

2010. aug. 9. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!