A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?
Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.
És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?
Akkor szerkezd át az összes fellelhető forrást Sorosról, kedves nagytudású 58%. Kezdheted a Wikipédiával, amelyik ezt írja róla:
"Soros György (született Schwartz György; Budapest, 1930. augusztus 2. – ) magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász. Társadalmi szervezeteket támogató nemzetközi alapítványáról is ismert.[1]"
Baromság, nem irigykedésről van itt szó.
Ezek az emberek nem becsületes munkával szerzik azt, amijük van, hanem mások megnyúzásával. Nem véletlen, hogy Sorost Ukrajnában meg is akarták lincselni.
De baromira jól jött nekünk is, hogy mikor kitört a válság, akkor Gyurika cégei megpróbálták bedönteni a forintot. Ezért Magyarország meg is bírságolta később, lásd:
Mikor volt az már? Valamikor a XVIII-XIX. században esetleg.
Azóta van egy réteg, ami semmilyen országhoz nem kötődik, mindenhol a saját kezébe akarja vonni az irányítást, és meg is teszi, ha a nemzetállamok nem védekeznek ellene. Akkor dolgozhatnak rabszolgaként a saját földjükön.
Az életképes nemzetek megvédik magukat, amennyire tudják, és inkább ők települnek ide, mi meg eladjuk az összes gyárunkat nekik (nemsokára a földünket is, ha lejár a moratórium), aztán dolgozhatunk nekik bérrabszolgaként.
Hát pedig ott kezdődik. Jártál már Franciaországban? Még angolul se nagyon hajlandóak szóbaállni az utcán senkivel, nemhogy más nyelven! Aki odamegy, az tanuljon meg franciául, mondják.
Persze ők is ráfaragtak, hogy beengedték azt a sok bevándorlót. De az ő elnökük ott épp most zavarja haza azt a sok jöttmentet, aki ott autókat gyújtogat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!