A "nagy magyar" emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint én?
Azokra gondolok, akik nagyon írdetik, oy ők igenis magyarok. Elmennek klföldre, nagy magyaországos polóban. És nagyon bszkéks erre a dologra, a régi történelemre, íjászat, lovaglás, turul madár...stb. És sokszor meszólnak, mert igenis énis bszke vagyok arra, hogy mayar vagyok, de nem viselek "magyaros" polót, és nem mondogatom folyton, hogy Mo- így-úgy. Sokan tudják rólam, hogy szeretek egy országot(lényegtelen melyiket) mert tetszik a kultúrája, történelme... maga az ország. És már volt ilyen ismerőseimmel vitám, mert megszóltak, hogy, a ennyire szeretem azt a helyet "magyar létemre" akkor költözzek oda, minek lakok itt, mikor nem vagyok a "magyarságra" méltó...stb.
És ezt nem értem, az ilyen emberek, akik nagyon mondogatják, hogy Ők az igazi magyar emberek, mitől lennének jobban magyarok, mint Én, aki úgyan-úgy szeretem az országom, csak nem mutatom ki ennyire?
Csak megjegyezném, hogy az általatok annyira istenített nacionalizmussal szerintetek jobban felvértezett nyugati országokat (Franciaország, Németország stb.) Ugyanaz a nagytőke és EU "irányítja", mint kishazánkat.
Nem barátom!
A nagytőke soha nem nacionalista, inkább internacionalista.
Mert abban a közegben jobban tud érvényesűlni.
A nyugati országoknak viszont van felette kontrolja, ami nekünk semmi!
Ezért tartanak ott ahol, mert az emberek vannak annyira nacionalisták hogy a saját szemszögükből képesek legyenek megvizsgálni mindent.
Mi a jó nekünk az Eu ból?
A nyugatiaknak sok, mert a keletiek piacain élnek és rabszolgáit dolgoztatják!
De nekünk?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:50
Nem érted, amire ki akarok lyukadni. Az általatok utált nagytőke és EU olyan országok vívmánya, melyben szerintetek tombol az általatok viszont imádott nacionalizmus. Nem ironikus, hogy tulajdonképp az általatok imádott dolog szülte azt, amit utáltok?
A globalizációt nem a nemzetállamok találták ki, hanem a hazátlan nemzetközi zsidóság, a mágnásurak, és fajtáik. Azoknak a pénz a hazájuk. IMF-bankárok, Soros, meg a többi.
Csak éppen van, akiket kevésbé tudnak uralni, és van, akiket jobban! Mert hagyják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!