Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jól tették.
Ez nem más,mint színtiszta propaganda.
Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.
2020. aug. 17. 15:22
81/84 anonim válasza:
Szerintem egy szexuális irányultság az egy szexuális irányultság. Egyéni dolgod. Nem tudom, hogy miért kell emiatt lázadni, hogy elfogadjannak a társadalomban, ezzel a felvonulásos butasággal azt mutatják, hogy ők nem érdemlik meg a jogokat, és ezzel igazából a normális melegekkel szúrnak ki.
Én Gerontofil vagyok bevallom, és nem megyek én se Gerontofil felvonulásra, hogy elfogadják.
82/84 Lacás1976 válasza:
Az biztos hogy átesnek a ló túloldalára sokszor a mi hazánkosok. Miért nem mennek ki inkább mondjuk a nyugati aluljáróba rendet tenni a tolvaj bandákon ha szeretnek emberkedni. Nem a melegeket kell macerálni.
83/84 anonim válasza:
#82 NEM macerálták a melegeket. Levettek egy zászlót onnan ahová soha nem lett volna szabad kirakni, mert egy olyan ideológia zászlója, aminek nincsen ott helye. Ennyi.
84/84 Lacás1976 válasza:
Aha... ha az bármilyen más zászló lett volna azt állítom nem szedték volna le. Amúgy meg nem szimplán leszedte a zászlót hanem el es szaladt vele aum bizony lopás, tehát egy tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!