Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?
Szerintem nagyon jól tették.
Ez nem más,mint színtiszta propaganda.
Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.
Lacás1976.
Stockholm szindrómában élsz, azért mondod, hogy neked így jó, nem is akarnál mást.
Nincs is ezzel probléma, hanem az iskolába járásos, "érzékenyítő" propagandával van a baj. Amivel a még menthető gyerekeket nyomják a víz alá. Ahelyett, hogy hatványozott gyermekvédelemmel, a bántalmazók forgalomból kivonásával védenénk a következő generációt.
Fuu, rengeteg válasz érkezett,na mindegy.
Lacás1976,neked még nem jött le a lényeg,a probléma.
52 es ekkora baromságot még nem hallottam! Stockholm szindróma ezt honnan szedted? 😱😀😀😀 Tudod egyáltalán mi az? Ahhoz előbb kényszer és elnyomás kell amit később a fogvatartott megszeret.... Én nem azért lettem meleg mert rám kényszerítették aztán úgy maradtam. Nem voltam pl. börtönbe vagy javítóba...
Lehetett volna sok barátnőm de nem érdekeltek. fiatalon még nem tudtam miért egyszerűen nem érdekeltek a lányok.
Az iskolai program: egy heteró kisfiú meghallgatja viccelődik rajta kicsit a pajtásaival és elfelejti. Ha egy meleg kisfiú hallgatja meg annyi történik hogy előbb békél meg saját magával. Erre a magadfajta azt mondja azért lett b*zi... pedig nem, az a fiú 100 évvel ezelőtt is meleg lett volna csak legfeljebb nem merne melegként élni és beolvadna a társadalomba.
Milyen bántalmazókról beszélsz megint? nem értem. Nincs cukrosbácsi aki addig fogdostatta velem a kukiját amíg megszerettem a kukikat. Felfogod végre?
Kedves kérdező, sajnos teljes mértékben értem a lényeget. Kitettek egy szivárványos zászlót amit a mi hazánkosok leszedtek mert úgy érezték megtehetik. És itt van a baj... Ha ez bármilyen más zászló lett volna amit szolidaritásból vagy bármi más okból kiraknak nem érdekelt volna senkit... Kicsit próbálj nyitottabb lenni és arra gondolj milyen lenne ha nem foghatnád meg az utcán a párod kezét mert te más vagy kicsit.
És mindenkinek aki utálja a melegeket: Legyetek inkább hálásak hiszen több nő marad nektek! Figyelembe véve hogy egy átlag meleg pasi jobban néz ki mint egy átlag heteró pasi mert többet ad magára. Kivételek persze vannak.
Na ezért lehet megint utálni 😁
Lacás1976
Tudod,nem maga a homoszexualitással van a baj,hanem az lmbtq+ szubkultúrával.
Egyébként mi a véleményed arról,ami a prájdon megy?
Kimegy kb 10000 ember aki normálisan utcai ruhába kultúráltan végigvonul. Van 1-2 max 10 polgárpukkasztó viselkedésű persze a média őket mutatja mert ez az érdekes...
A tüntetők meg egy vicc röhögtem mikor legutóbb őket rakták kordon mögé...
Novák Előd szerint a szivárványszínű zászló provokáció.
Rendben tiszteletben tartom a véleményét.
Tűzzük ki a székely zászlót ezzel viszont a románokat fogjuk provokálni.
Lefogja tépni a zászlót? Kétlem.
Az LMBTQ szubkultúrával szerintem nincs baj úgyis csak azok ismerik akik benne vannak.
Egy normális társadalomban egyáltalán nem kéne témának lenni annak hogy ki meleg és ki nem.Az egyiknek férje van a másiknak felesége nem kéne ez téma legyen... Ha a tini rájön hogy meleg ismerkedhetne fiúkkal.. és ugyanazt csinálhatná az utcán minden meleg mint a heterók. Ennek így kéne működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!