Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?
Szerintem nagyon jól tették.
Ez nem más,mint színtiszta propaganda.
Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.
Te ezt komolyan montad?
Ne már!
"Vicc párt.... Már alapból ez rongálás vagy garázdaságnak minősül"
Ha az EU zászló levétele nem számít annak, akkor egy szubkultúra zászlajának levétele miért lenne ez?
A szivárványzászló egy szubkultúra jelképe, nem hivatalos.Olyan, mint egy pentagram.
Amit tettek, az mindenképpen rongálás és garázdaság, ha el is vitték a zászlót, akkor lopás is.
Természetesen lehet nem egyetérteni egy ilyen zászló kihelyezésével (szerintem sem lenne ott a helye), de az ellenkező véleményt nem így kell kifejezni. Ez így olyan, mintha leszedném a szomszéd citromsárga névtábláját, mert az nekem nem tetszik... Se nem jogszerű, sem nem elegáns, még csak csibészesnek sem mondanám, talán inkább egyszerűen gyerekes.
Ha nem tetszik valakinek az a zászló, amit a Városházára kitűznek, a helyi képviselője útján tiltakozhat. A képviseleti rendszert ezért alkották meg. Ha a képviselők többsége tiltakozni fog ellene, akkor nem fogják kitenni.
De ebből a tettből szerintem az látszik, hogy a zászlót leszedők vannak kevesebben, vagyis ezzel tettükkel éppen ők azok, akik a saját nézőpontjukat erőszakolják rá a többségre - akkor pedig mitől is lenne pozitív ez a tett?
Ironikus, hogy pont azok bomlasztják a nemzeti egységet, akiknek állítólag ez az egyik legfontosabb dolog a világon. Mert aki b zi az már magyar se lehet ugye. Mennyire nemzeti érzelmű és családbarát az a csoport, akik MAGYAR embereknek, MAGYAR GYEREKEKNEK és a CSALÁDJUKNAK akarják megnehezíteni az életét?
Igen, minden b zi volt gyerek is, nem 20 évesen ássák ki magukat a földből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!