Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a Mi Hazánk...

Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem nagyon jól tették.

Ez nem más,mint színtiszta propaganda.

Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.

2020. aug. 17. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
0%

30

A Nováknak semmi baja, hogy "mutogassa magát a karigerinek.

2020. aug. 17. 18:49
 32/84 Lacás1976 ***** válasza:
40%

Rohadtul nem tették jól!

Én meleg vagyok és már utálok ebben az országban élni az ilyen emberek miatt. Pedig dolgozok ugyanúgy fizetem a számláimat... De a homofób barmok szemét az csípi ha fiúval bujok ágyba... De mindenki azzal foglalkozik ami érdekli, szerintem a "nagy heterók" fele igy leplezi meleg vágyait. De szánalmas... Otthon meg ott a dagadt feleség...

Nem kérünk mást hagyjanak minket békén!

2020. aug. 17. 18:54
 33/84 anonim ***** válasza:
60%
#31: A zárójeles megjegyzés csak irónia volt. Novák csak címlapra akart kerülni (mint írtam korábban, aki ezt az LGBT elleni küzdelmet komolyan gondolja, az nem szivárványos zászlókkal szemben emberkedik). Bejött neki, címlapra került, és most mi is erről beszélünk. Közben pár rendőrnek csinált némi plusz munkát. Én őket sajnálom. Meg azt, akit esetleg két utcával odébb kiraboltak, mert nem állt ott a járőrkocsi.
2020. aug. 17. 18:56
 34/84 Lacás1976 ***** válasza:
40%
A mi hazánk mozgalom egy vicc!!
2020. aug. 17. 19:03
 35/84 anonim ***** válasza:
28%
Vicces, hogy indulni azért nem voltak képesek a főpolgármesteri székért.
2020. aug. 17. 19:28
 36/84 anonim ***** válasza:
29%

32 Lacás

A fenét se érdekli, hogy kivel bújsz ágyba, nem állunk az ágy végénél. Vagy igen?

Viszont tartsátok meg a propagandátokat is magatoknak, meg a -különben máshonnan lopott- zászlótokat is lengessétek a hálószobátokban.

El a kezekkel a gyerekeinktől is, és lássatok csodát, békén lesztek hagyva.

2020. aug. 17. 19:38
 37/84 anonim ***** válasza:
47%

#36: "zászlótokat is lengessétek a hálószobátokban"

- Engem se zavar, ha Novák Előd zászlókkal parádézik, amíg azt otthon, a négy fal között teszi. :D

2020. aug. 17. 19:40
 38/84 Lacás1976 ***** válasza:
54%

Mi van a gyerekeiddel? Milyen hülye duma ez már! A melegeket ne vedd egy kalap alá a pedofilokkal!!!

Ja ne áll az ágy végénél senki de ha az utcán megfogom a párom kezét az már erkölcstelen. De ha egy rusnya dagadt nővel smárol valaki a tök ok....

2020. aug. 17. 19:44
 39/84 anonim ***** válasza:
19%

Nem úgy általában "zászlókról" volt szó -gyengébben kedvéért-, hanem EGY BIZONYOS zászlóról.

"parádézni" sem a Novák parádézik, hanem a szerencsétlen lmbt-k silánya, meg a kivezényelt multik.

2020. aug. 17. 19:48
 40/84 Lacás1976 ***** válasza:
65%
Ja és fel kéne már fogni ha egy gyerek lát egy meleg párt attól nem lessz meleg. Képzeld engem se "rontottak meg". A legjobb szüleim vannak akit ember csak kivánhat és mégis meleg lettem mert annak születtem.....
2020. aug. 17. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!