Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?
Szerintem nagyon jól tették.
Ez nem más,mint színtiszta propaganda.
Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.
30
A Nováknak semmi baja, hogy "mutogassa magát a karigerinek.
Rohadtul nem tették jól!
Én meleg vagyok és már utálok ebben az országban élni az ilyen emberek miatt. Pedig dolgozok ugyanúgy fizetem a számláimat... De a homofób barmok szemét az csípi ha fiúval bujok ágyba... De mindenki azzal foglalkozik ami érdekli, szerintem a "nagy heterók" fele igy leplezi meleg vágyait. De szánalmas... Otthon meg ott a dagadt feleség...
Nem kérünk mást hagyjanak minket békén!
32 Lacás
A fenét se érdekli, hogy kivel bújsz ágyba, nem állunk az ágy végénél. Vagy igen?
Viszont tartsátok meg a propagandátokat is magatoknak, meg a -különben máshonnan lopott- zászlótokat is lengessétek a hálószobátokban.
El a kezekkel a gyerekeinktől is, és lássatok csodát, békén lesztek hagyva.
#36: "zászlótokat is lengessétek a hálószobátokban"
- Engem se zavar, ha Novák Előd zászlókkal parádézik, amíg azt otthon, a négy fal között teszi. :D
Mi van a gyerekeiddel? Milyen hülye duma ez már! A melegeket ne vedd egy kalap alá a pedofilokkal!!!
Ja ne áll az ágy végénél senki de ha az utcán megfogom a párom kezét az már erkölcstelen. De ha egy rusnya dagadt nővel smárol valaki a tök ok....
Nem úgy általában "zászlókról" volt szó -gyengébben kedvéért-, hanem EGY BIZONYOS zászlóról.
"parádézni" sem a Novák parádézik, hanem a szerencsétlen lmbt-k silánya, meg a kivezényelt multik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!