A Mi Hazánk az egy viccpárt vagy komolyan gondolják? (értsd bér rabtartás, Kína folyamatos támadása és mocskolása,sorkatonaság támogatása)
Pl legutóbb Előd Nyugat védőbástályának és kapujának nevezte Magyarországot, meg az újgur "testvéreink" jogaiért aggódott, ami furcsa mert ha jól tudom muzulmánok és nekem aztán semmi közöm hozzájuk. Nem tünik fel nekik hogy ezzel olyanok mint az EU akik mi belügyeinkbe szeretnek beleszólni, felsőbbrendü tudatban, aztán meg a mi hazánk hasonlóan bánna kisebbséggel mint Kína az ujgurokkal érdekes ellentmondás. Aztán hogy Kína miért eszik kutyahúst, aztán jön hogy a vegánok rosszak , mert húst enni jó, csak a kutya az más....
A bérrabtartás is nevetséges, EU tagokként nem megvalósítható, proli hergelés.
Ahogy a sorkatonaság, ezzel csak ellásák magukat.
Vicc vagy komolyan gondolják?
A Mi Hazánk teljesen komolyan gondolja, amit csinál.
Magyarország valóban a nyugat védőbástyája. Már Szent István is nyugaton jelölte ki országunk helyét. Évszázadokon át álltunk helyt hősiesen az iszlám fenyegetéssel szemben, majd nagy szerepünk volt a Kommunisták nyugati előretörésének lefékezésében is. Novák Elődöt viszont - le kell szögezzem - egy elég szánalmas figurának tartom. Már a régi Jobbik is tudta, hogy vele vigyázni kell, nehogy lejárassa őket.
"Ujgur "testvéreink" jogaiért aggódott, ami furcsa mert ha jól tudom muzulmánok". Szerintem te, kedves kérdező, nem nézed jó szemmel, ha egy népet elnyomnak. Megérzésem szerint Európai liberális/baloldali vagy, amiből arra merek következtetni, hogy megveted Kína kommunista berendezkedését, és a kisebbségek (jelen esetben Ujgurok) koncentrációs táborba zárását.
"Nem tünik fel nekik hogy ezzel olyanok mint az EU akik mi belügyeinkbe szeretnek beleszólni, felsőbbrendü tudatban". A nemzeti oldal (sem) volt soha mentes a kettős mércétől. Lehetne vitázni arról, hogy az EU mennyire kellene, hogy beleszóljon az országok belügyeibe, illetve az országok egymáséba. Maradjunk annyiban, hogy egy kisebbség internálása nem fogadható el.
"A mi hazánk hasonlóan bánna kisebbséggel mint Kína az ujgurokkal". Nem hiszem, hogy ha valaki a cigánykérdés megoldását említi, azzal feltétlenül az internálásukra utalna. A hülyének is egyértelmű, hogy a roma integráció egy megoldásra váró problémázik Magyarországon.
"A bérrabtartás is nevetséges, EU tagokként nem megvalósítható, proli hergelés." Belgium és Hollandia között is van bérrabtartási szerződés.
"Ahogy a sorkatonaság, ezzel csak ellásák magukat." Legalább nem lennének elkényeztetett identitászavaros fiatalok. Mellesleg pl.: Svájcban is van sorkatonaság.
Az 1-es válaszolónak annyit üzennék, hogy attól, hogy valaki jobboldali, még nem biztos, hogy Fideszes. Már csak azért sem, mert szerintem a Fidesz nem jobboldali párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!