Mit gondoltok a Mi Hazánk újabb akciójáról?
Szerintem nagyon jól tették.
Ez nem más,mint színtiszta propaganda.
Meg a bzi zászló helyett a pl. székely zászlót kellett volba kirakni.
Lacás, maximum azt mondhatod, hogy még NEM EMLÉKSZEL a traumára, ami előidézte az állapotodat.
A legjobb szülő se képes minden pillanatban a gyereke mellett lenni, hogy megelőzzön akármit.
Én sem emlékszem arra, amikor megettem a nagyanyám színes bogyó gyógyszereit -elővettem, kinyitottam, úgy nézett ki, mint a franciadrazsé-, amíg kiment a fürdőbe, csak néhány percre. A gyomormosásra se emlékszem, CSAK a csőre, amit ledugtak a torkomon. Pedig sok minden másra ugyanakkora koromból pontosan emlékszem. Nem emlékszem a vidámparkra sem, pedig ott vannak a fényképek, ott vagyok rajtuk, abban a ruhában, amire máshonnan emlékszem.
NÉZZ UTÁNA, "melegnek", azaz homoszexuálisnak nem születhettél, hiába próbálod beletörődéssel könnyíteni a sérelmet, ami ért.
43
A Czeizel rég lemaradt, nem is tudom, mikor kutathatott homoszexualitást.
De hogy Amerikában/Franciaországban nem sikerült genetikai "eredetet" bizonyítani, még többszöri nekifutásra és súlyos pénzekért, az biztos.
A legtöbb, amit kiszenvedtek, az az anya várandóskori valamilyen mikroelem-hiánya. DE még erre sem volt sem elég kutatási alanyuk, sem nem volt összevethető kontrollkutatás.
Magadnak ártasz az ilyen megalapozatlan elméletekkel.
Csak fogadd el hogy valaki máshogy akar élni mint te ennyi! Hiába keresel kutatásokat. Amúgy meg nem izgat miért vagyok meleg. Nekem így jó!!! Ha lenne tabletta amitől heteró leszek nem kéne még ha fizetnének hogy vegyem be akkor se!
Nem tudom milyen lopkodásról van szó nem is érdekel...
Lacás1976
Csak fogadd el hogy valaki máshogy akar élni mint te ennyi! Hiába keresel kutatásokat. Amúgy meg nem izgat miért vagy meleg. Nekem így jó!!!
Egyszerűen fogd fel, hogy senkit nem érdekel hogy ki a b*zi és ki nem, mert ez magánügy.
Hiába hiszed hogy homofób az aki nem akarja az lmbtqxyz propagandát, ez akkor sem igaz. És mielőtt pampognál újra, az öcsém meleg. Teljesen normális ember ő is meg a párja is és nagyon szeretik egymást. Egyetlen rossz szó sem érte őket a családban, a baráti körben annak ellenére hogy mindenki elég konzervatív gondolkodású a családi élet kérdésében. Soha nem mennének ki a prájdra, mélyen sértőnek érzeznék saját magukra nézve is ami ott folyik néha és nem kérnek a szivárványos melegpropagandából sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!