Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezeknek nem volt gyerekszobáju...

Ezeknek nem volt gyerekszobájuk, vagy nem kaptak elég pofont, azért ennyire beképzelt kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Az ellenzék főként momentum a fiatalok tiszteletét azzal szeretné kivívni, hogy az idősek ellen uszít, el venné a szavazati joguK. Az utód nemzés, gyermekválalás ellen uszít, mondván csak pénzkidobás. Persze ha az illető meleg vagy cigány akkor már más tészta. Nekik muszáj gyereket vállalni, a kormánynak meg minden feltételt rá bisztosítani, mert ez az ő politikai érdekük. Nem érzitek a kettösmércét? Ezek szerint a momentumosoknak nem volt családjuk, ugyanis minden természet szerű dologtól írtóznak, és kimondtatlanul is a szeretet, család, fóbiában szenvednek. Az öregekkel pedig tiszteletlenek, ugyanis szerintük mindenkin aki eddig felépítette az országot, az demens vén bolond. Csak nem tudom hogy a momentumos meg a DK-s nyuggerekkel, családapákkal anyákkal mi a helyzet. Meg azok mit gondolnak, akik nagycsaládosként, a kormány minden támogatását kihasználva ezt hejeslik, és támogatják. Netán még valamilyen formában részt is vesznek benne. Ez a világot behálozó modern marxista ideológia még a ráktól is veszélyesebb!

2020. júl. 23. 01:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
Azért be kell vallanom elég csábító lenne, miszlikbe szedni ,és tételesen cáfolni a kérdező hülyeségeit, amit a 49. válaszban ír, csak tudnám volna-e értelme? Mert az biztos, hogy hiába írnám le a valóságot úgysem fogadná el. A másik válaszoló hasztalan próbálkozásai elbizonytalanítanak. De bámulatos, hogy se a politikával, se a robotizációval mennyire nincs képben.
2020. júl. 29. 22:58
 52/72 A kérdező kommentje:
Azért nem mersz írni, mert tudod hogy megcáfolom. Ergo nincs igazad, nem a valóság amit írsz. Menekülsz alapból. Én ne azért csinálom ezt hogy meggyőzzek bárkit is, hanem mert nincs jobb dolgom.
2020. júl. 29. 23:04
 53/72 A kérdező kommentje:

"Tehát ha szar az eredmény, akkor nem kell figyelembe venni. Ergo ha valaki megbukik nyelvvizsgán, akkor nem arról van szó, hogy nem beszéli a nyelvet, hanem a vizsga nem a nyelvtudást méri...ezzel a gondolatmenettel viszont sokan vitatkoznának."

Nem. És feleslge ez a megsértődött áldozati hangvétel. Egy teszt vagy felmérés nem mutatja meg milyen az oktatás. Főként akkor nem, ha minden más asonló teszten jeleskedik a magyar oktatás.

Nektek is van egy PISA tesztetel, az meg a KSH és a többi ami jó eredményt mer leírni bármiről is. Csak mert a rendszert okoljátoka saját esetlenségetek miatt.

2020. júl. 29. 23:08
 54/72 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy ezzel fogsz jönni, de a a hiúságomra, hogy majd "győzelmet arassak fölötted" kár apellálni, ahhoz lenni kéne valakinek, hogy érdemes legyen erőlködni, és ez igencsak kijózanítja az emebrt ha voltak hiú ábrándjai:

". Én ne azért csinálom ezt hogy meggyőzzek bárkit is, hanem mert nincs jobb dolgom."

Ez elég szomorú, mert nekem meg van, legalább hitetnéd el magadról, hogy érdemes veled vitatkozni, unatkozó semmirekellőket találok bármelyik kocsmában, aki mondja az "okosságait mert nincs jobb dolga".

Msot majd bedobod, hogy "hát-hát tudtam én, tudtam, hogy gyáva vagy, vagy valami hasonló" mert ismerem a mondjuk így fajtád, de nem te tényleg már annyit se számítasz, hogy ezt ide írom.

2020. júl. 29. 23:09
 55/72 A kérdező kommentje:

Az igazságból nem lehet kijózanodni, sosem mondtam hogy minden tökéletes vagy jó. Vagy hogy minden fekte fehéér.

Engem az szomorít el, hogy nem fogadod el a véleményem, amikor ti mindig azon sírtok hogy véleménydiktatúra van. A GYK-N meg liberális értelmiségi körökben, ha hatalomra kerülnének bisztos diktatúra lenne.

Te mondod hogy nincs egészséges vita Magyarországon, amikor ilyen alernatívával nem is lehet vitázni, nem is akarsz vitázni csak a kettősmérce folyik a csapból is. És hiába mondod el többször hogy én vagyok az elvakult (MERT LEHETEK MEGVAN ENGEDVE) De akkor te meg FÓBIÁS vagy. Semmi sem jó ami itt van nektek. Magyarország fóbia...

2020. júl. 29. 23:19
 56/72 anonim ***** válasza:

"Az államadósság évek óta csökken"

GDP arányosan, nem nominálisan. Vagyis ez így ebben a formában nem igaz.

Parancsolj, itt euróban van és nem forintban, de már ez elég jól bizonyítja, hogy nem csökken, hanem nő az államadósság:

[link]

"Neked az a bajod, hogy a kormány cisnál is valamait"

Nem, nekem az a bajom, hogy a kormány lop és nem csinál azon kívül semmit.

"és a 2006os megszorítások miatt. Ami a túlköltekezés miatt volt"

De ez melyik gazdasági mutatóban nyilvánult meg? Az államadósság annyival nőtt az mszp-szdsz alatt, mint a fidesz alatt. Vagyis ha az egyik túlköltekezett, akkor a másik is.

"Ez miatt tűnilk úgy mintha amakkora gazdasági fejlődések lettek volna, meg annyira jól ment volna"

Nem, én nem arról beszélek, hogy hogy tűnik, hanem hogy a tőlem és tőled teljesen független adatok, pl a GDP mit mutat, vagy az államadósság.

Ezek nem attól függnek, hogy nekem hogy tűnt a válság, hanem ezek tények.

"Csak közben eladtak mindent még a stratégialiag fontos dolgokat is, amit most természetesen Orbánnak kelett vissza venni."

És miben más az, amit Orbán most csinál? Gyakorlatilag nem volt ekkora privatizáció az országban, mitn amit Orbánék most csinálnak.

Elég pofátlannak kell lenni ahhoz, hogy zsebre tegyenek egy egyetemet, és más egyetemeknél is felmerüljön ez.

"Európai szinvonalon igen, magyar szinvonalon nem."

Igen, és pont európából importálunk nagyon sok mindent ,ezért számít az infláció azoknak is, akik magyar színvonalon pénzesebbek.

"Gyurcsány idejében is már rendzszerszintűen ki mondhatták volna, mégsem tettek semmit a devizahitelesekkel."

Még ma sincs kimondva, mivel nem volt igaz. Volt olyan eset, ahol nem volt megfelelő tájékoztatás, de nagyon sokszor nem.

"Egyedül Orbán segített rajtuk"

Azokon segített, akiken nem kellett volna, mivel ki tudták volna fizetni, de azokon, akiken kellett volna azokon nem segített. Pl. átvállalta az ingatlant és az államtól meg lehetett volna venni, de legtöbb esetbne már ekkor nem volt pénze az embereknek, és így is utcára kerültek.

"Egyébként jogosan, mert ha a szerződést eltörlik, akkor azt is amire a pénzt kapták és költötték"

Azt nem tette volna meg soha, mivel ezzel nem húznak innen a befektetők, mivel ez azt jelenti, hogy bármikor előfordulhat, hogy nem kapják meg a pénzüket.

"Megmondtam már, hogy a forint nemzetközi nyomásra gyengül, és kelt inflációt."

Csak ez nem igaz. A forint gyengül, mert rossz a kormányunk.

2008-as válság alatt is támadták, ezt bíróség is kimondta, és ennek ellenére viszonylag jó árfolyamon jöttünk ki a válságból.

"Parkosítás nem attól függ hogy mennyi fa van, vagy hogy fákat ültetünk"

De, attól is függ. Egy parkban fák vannak. Ha kevesebb a fa, akkor nem parkosítunk.

"ezt mond inkább Karácsony Gergelynek, aki már elég régóta polgármester, és fa ügyben szinte semmit nem tett."

Mármint annak a Karácsony Gergelynek, aki eddig is fákat mentett meg? Szerintem tudja.

[link]

"Szólj a kereskedőknek, hogy ne emeljék az árakat amikor emelkednek a fizetések"

Csak előbb inflálódik a forint, minthogy emelnék a fizetést. Legtöbb esetben a kormány infláció követő emelést próbál csinálni. Csak mivel nincsenek pontos adataik, ezért kevesebbet emelnek.

"Közmunka fogalma nekem nem jelent munkát"

Most komolyan nem sikerül felfogni, hogy a 4.5 millióban nincsenek bele számolva a közmunkások. Erről beszéltem, amikor átverhető vagy, mivel nem tudod, hogy hogy működik a ksh módszertana, ezért hülyeségeket beszélsz.

A ksh szerint 4.5 millió ember dolgozik főállásban, és nem közmunkások, nem munkanélküliek. Ennek ellenére, amikor átlagot számol, akkor olyan 2.5 millió embert számol bele. Vagyis hazudik.

"ülönben is egyre fogy a létszámuk, mivel arra találták ki ezt az egészet"

Igazából csak nem veszik be őket, illetve rotálják őket, de nem kerülnek vissza a piacra. Erről szintén volt felmérés.

"A KSH 1,7 millió embert hagyot ki, a mérce szerint. Ha többet számolnának bele, nem romlana az átlag sokat."

Ha egy 42 fős osztály 25 tanulójának átlaga 5, mivel mindenki ötöst kapott, akkor a logikád szerint közel vagyunk az átlaghoz. Viszont ha a maradék 17 tanuló mindegyike 1-est kapott, akkor az átlag 3.4, vagyis sokat romlott az átlag.

Szóval de, és a ksh pont úgy találta ki a módszertant, hogy a kevesebbet keresőket ne számolja bele.

"nagyon sok helyen elvan terjedve, és másol is így csinálják"

Ez nem igaz.

"Honnan szereznék máshonnan az adatokat könnyen be?"

Ja, végülis nem kell adózni, ahol adó alapján lehet tudni mindenki fizetését.

"Ez nem tény, és nincs is így, Csak kötekedni akarsz meg piszkozódni."

Ez tény. Csak a példa kedvéért:

[link]

"A július 1-jén vagy ezt követően született második gyermek után 1 millió Ft-tal csökkenthető a család meglévő jelzáloghitelének tőketartozása, míg a harmadik gyermek érkezését követően 4 millió Ft-ot írnak jóvá."

Vagyis az első gyerek 0 Ft-ot ér, a második 1 milliót, a harmadik 4 milliót. Ez csak egy példa, de minden támogatásnál hasonló arányt látsz.

"Igenis tény hogy igaságosan van elosztva."

Nem az. Ha az lenne, akkor nem került volna 3 másodpercbe találni egy támogatást, ahol már beárazzák a gyerekeket.

"De olcsóbb ha szülsz vagy örökbe fogadsz"

Nem, mivel a gyerek túl sok pénzt visz el, emiatt nem térül meg. Tehát kizárólag anyagi szempontból ez a legjobb, ha csak nem tervezed eltenni láb alól a gyerekedet.

"Ez a támogatás nyugaton is megálná a helyét"

Európa szintű probléma, csak nem ez kell a gyerekvállaláshoz, amit már több ezerszer elmondtak szakértők. Emiatt nem, nem állná meg a helyét nyugaton, főleg nem az összeg.

[link]

"Mostmár ennek az ellenkezője igaz."

Nem, most lett az igaz. Már ott tartunk, hogy a '80-as években szabadabb volt a piac, mint ma Mo.-on.

"Mi a bajod pontosan a magyar piaci helyzettel?"

Hogy a semmirekellő 2 bites idióták kapják a pénzt (Mészáros, Tiborc stb.), ahelyett, hogy szakértők kapnák.

Ebből sosem lesz piaci alapon működő cég.

"Nem ő vitte csődbe a cégét, hanem Gyurcsány lehetetlenítette el"

Ez csak simán hazugság. Gyurcsánynak köze nem volt hozzá.

Arról nem beszélve, hogy érdekes módon a prezi is Magyarországról indult és pont Gyurcsány ideje alatt, ma világhírű.

"Az hogy ha nem tetszik el lehet menni innen, nem tudom hogy emlékszel-e a csődbe vitt magyar váallakozóknak"

Ezt a multiknak mondta, akik nem akartak adót fizetni.

"Amióta jobboldali kormányunk van ezeket a cégeket támogatja és mindnek jobban is megy."

A fasizmust rendszerint harmadikutasnak sorolják és nem jobboldalinak, de te tudod.

A fidesz nem támogat cégeket. Maffia hálózatot támgoat.

"De hidd el nem csak mészáros az egyedüli, hanem még egy csomő van, akik már gazdagok voltak és nem mentek csődbe, vagy az utóbbi években gazdagottak meg"

Igen, ez a bizonyíték, hogy lopnak. Csak az állami támgoatások miatt lettek gazdagok.

"Akkor ezek az emberek, majd elmennek tanulni, és kapnak magasabb szintű munkát"

Egy 40 éves embert, aki már az érettségi szintjét sem üti meg, azt nem fogod tudni átképezni. Ahogy mondtam nem szórakozásból vannak ott, hanem mert jobb munkát nem voltak képesek elérni. Ezek nem mennek el tovább tanulni, sőt nincs is miből elmenni.

Az ország nagy részének 1 hónapnyi megtakarítása van max, és itt 3-4 éves képzésekről beszélünk.

"De ha robotok kitúrják a magukról sokat képzelő rakodómunkásokat, és elküldik őket tanulni az csak jó."

Csak nem tanulni fognak, hanem fosztogatni.

"Ez a liberális "ksh" ha így érted. Szóval hazugság."

Áh, szóval ha valami nem egyezik a világképeddel, akkor hazugság. Ja, így értem. Végülis Galilei-t is az igazság miatt akarták megölni az ilyen emberek, akiknek nem tetszett amit mondott attól függetlenül, hogy igaz-e.

"Nem arról vn szó, hogy több ember egyenlő több büncslekménnyel"

De, erről van szó, és semmilyen bizonyítékot nem hoztál, ami bizonyítja, hogy nem erről lenne szó.

"de már ez is elgondolkodtató indok, hogy miért ne engedjük be, ezt a több embert hogy tulszaporodjanak rajtunk."

Ez még mindig a te tévképzeted. Ha integrálod őket, akkor nem fognak túlszaporodni.

"Független média nincs ha még is létezne"

De van, nem is egy.

"lent mondana magának sok esetben, és senki sem olvasná"

Csak ha a valóság is ellentmondásos lenne, de nem az. Vagyis ez megint nem igaz.

"Más teszteken meg az élvonal elején helyezkedünk el."

Kérlek mutass ilyen tesztet.

"Fogalmad sincs a muszlimokról"

De van, veled ellentétben.

"Miért van annyi terrorista köztük, és miért áldozzák fel magukat Alah nevében?"

A kedvedért matematikai alapokon bizonyítom, hogy ez nem igaz.

A követők száma 1.8 milliárd körül van:

[link]

A terroristák számát 200 ezerre teszik, de a kedvedért kerekítsük fölfelé, 500 ezerre:

[link] _%C3%81llam

Vagyis kevesebb, mint 0.00003%-ok terrorista. Ez kifejezetten alacsony szám.

Kész, nincsenek sokan.

"Egy teszt vagy felmérés nem mutatja meg milyen az oktatás."

Persze, mivel egyes dolgokra specializálódik egy teszt. A PISA arra specializálódott, hogy megmérje, hogy a kapott tudást a való életben fel tudjuk-e használni, hogy tudja megfelelően ezeket alkalmazni a diák, és hát nem.

Ha lexikális tudást mérne a teszt, akkor akár jobb helyen is lehetnek, csak lexikális tudás ma már semmit sem ér.

"Főként akkor nem, ha minden más asonló teszten jeleskedik a magyar oktatás."

Mondhatnál ilyen teszteket.

Mivel többes számot használtál, így legalább kettőt várok. De az is érdekelt volna, hogy az MNB mérésére, ami szintén azt mondja, hogy kifejezetten rossz az oktatás, arról mi a véleményed.

"Engem az szomorít el, hogy nem fogadod el a véleményem, amikor ti mindig azon sírtok hogy véleménydiktatúra van."

A valóság nem vélemény kérdése. Nem lehet azt mondani, hogy "szerintem a Föld lapos és fogadd el a véleményem". Olyan dolgokról beszélünk, amik a valóságban jelen vannak, vagyis van egy objektív igazság, és te ezt nem ismered, ezért írom le.

"De akkor te meg FÓBIÁS vagy. Semmi sem jó ami itt van nektek. Magyarország fóbia."

Amúgy, ha elfogadod az álláspontját, hogy te elvakult vagy, akkor igazából ő nem lehet fóbiás, mivel az álláspontja az, hogy a fideszt kb. mindent rosszul csinál, vagyis okkal nem tetszik, amit csinál. A Fóbia pedig pont, hogy ok nélküli.

Ez tényleg csak mellékes és arra akartam rámutatni - így már sokadszor -, hogy mennyire ellentmondásosan "érvelsz".

2020. júl. 30. 06:42
 57/72 A kérdező kommentje:

"GDP arányosan, nem nominálisan. Vagyis ez így ebben a formában nem igaz.

Parancsolj, itt euróban van és nem forintban, de már ez elég jól bizonyítja, hogy nem csökken, hanem nő az államadósság:"

Mindenhol a GDP arányos hiánya és az államadósság számít, mivel az mutatja hogy milyen állapotban van az ország. Egy olyan országban ahol egyensúlyvan, és minden jó ott ez a kettő alacsonyan van tartva. Ez mutatja hogy az ország milyen állapotban van. Magyarországon nem alacsony, viszont csökken. A hitelek amik szintén adósságként vannak feltüntetve, és azok is az állam terhére mennek, megtudják növelni ezeket, ha nincsen alapja a hiteleknek. De ez nincs jelenleg így.

"Nem, nekem az a bajom, hogy a kormány lop és nem csinál azon kívül semmit."

Ha csak lopna és nem csinálna semmit, nem tudna ennyi eredményt felmutatni, és eredmények útján kormámnyozni, ekkora szavazótábort hátamögött tudni.

"Nem, én nem arról beszélek, hogy hogy tűnik, hanem hogy a tőlem és tőled teljesen független adatok, pl a GDP mit mutat, vagy az államadósság.

Ezek nem attól függnek, hogy nekem hogy tűnt a válság, hanem ezek tények."

Ha ezek nem álnak jól, akkor azt te is meg én is megérezzük, mert minnél rosszabbak ezek, annál szorosabbra kell húzni a nadrágszíjaz. És ezek a számok nem álltak akkoriban jól, azért voltak megszorítások.

"És miben más az, amit Orbán most csinál? Gyakorlatilag nem volt ekkora privatizáció az országban, mitn amit Orbánék most csinálnak.

Elég pofátlannak kell lenni ahhoz, hogy zsebre tegyenek egy egyetemet, és más egyetemeknél is felmerüljön ez."

Abban hogy rengeteg dolgot vissza vett már amit Gyurcsányék külföldieknek apró pénzért eladtak. A kormány a magyar vállalkozók kezébe ad vissza mindent.

"Igen, és pont európából importálunk nagyon sok mindent ,ezért számít az infláció azoknak is, akik magyar színvonalon pénzesebbek."

Viszont sokkal többet exportálunk mint immportálunk, vagyis az egyensúly ami kulcsfontoságú egy államnak megvan teremtve.

"Még ma sincs kimondva, mivel nem volt igaz. Volt olyan eset, ahol nem volt megfelelő tájékoztatás, de nagyon sokszor nem."

Erről a véleményemet már elmondtam.

"Azokon segített, akiken nem kellett volna, mivel ki tudták volna fizetni, de azokon, akiken kellett volna azokon nem segített. Pl. átvállalta az ingatlant és az államtól meg lehetett volna venni, de legtöbb esetbne már ekkor nem volt pénze az embereknek, és így is utcára kerültek."

Azokon segített, akik nem azt várták hogy a magyar adófizetők meg a kormány, esetleg a bíróságok segítsenek rajtuk, és felmenték őket a szerződés alol különböző dolkora hivatkozva. Mert nem lett vilna jogos, mivel akkoriban is az volt világszinten az álláspont, hogyha megszűnik a hitel akkor az is megszűnik amire költötték.

"Csak ez nem igaz. A forint gyengül, mert rossz a kormányunk.

2008-as válság alatt is támadták, ezt bíróség is kimondta, és ennek ellenére viszonylag jó árfolyamon jöttünk ki a válságból."

A gazdasági teljesítményünk egyáltlaán nem mutatja azt, hogy gyengülni kellne a forintnak, ezért csak külső támadásról lehet szó, ez már nem az első eset, és nem az első állam és kormány. Nem véletlen az sem, hogy nem emelik meg a kamatokat ez miatt.

"De, attól is függ. Egy parkban fák vannak. Ha kevesebb a fa, akkor nem parkosítunk."

Nem csak ettől függ. A virágoktól, a füvektől stb... De mond ezt Karányonak, aki még mindig nem tett semmit azért hogy megmentse a fákat. Csak a kampányban.

"A ksh szerint 4.5 millió ember dolgozik főállásban, és nem közmunkások, nem munkanélküliek. Ennek ellenére, amikor átlagot számol, akkor olyan 2.5 millió embert számol bele. Vagyis hazudik."

A többség akkor is benne van, ebből kifolólag nem csökkenne sokkal. Régebbi törvény kimondja hogy 5 főnél nagyobb cégeket kell nézni, ebből kifolyólag egyetlen kormány sem mérte bele ezeket az átlagbérbe. Ennek most néztem utánna, szeritnem felesleges munka lenne évtizedre visszamenőleg az össze adatot megváltoztatni vagy megvizgálni. Persze ha már az átlagbér számításával gond van itt tartunk a médián bér is sokkal több lenne mint 2010-ben volt, és akkor is h 1,7 milió embert beleszámolnánk, a régebbi statisztikákba is.

"Ez tény. Csak a példa kedvéért:"

Egyetértünk abban hogy nem értünk egyet.

"Vagyis az első gyerek 0 Ft-ot ér, a második 1 milliót, a harmadik 4 milliót. Ez csak egy példa, de minden támogatásnál hasonló arányt látsz."

Ez csak ennél a példánál van így. Ez egy népességnövelő program, ha 2 gyereket szülsz az csak arra jó hogy a jelenlegi állapotot megtartják, ha szülsz 3-mat akkor már nő a népesség.

"Nem az. Ha az lenne, akkor nem került volna 3 másodpercbe találni egy támogatást, ahol már beárazzák a gyerekeket."

Nem árazzák be, csupán csak a 3 gyermekes családmodelt jobban preferálják. Mivel minnél több gyerekre van szükség. De nem igaz hogy elesne támogatstól bárki is.

"Nem, mivel a gyerek túl sok pénzt visz el, emiatt nem térül meg. Tehát kizárólag anyagi szempontból ez a legjobb, ha csak nem tervezed eltenni láb alól a gyerekedet."

Pontosan ezért kell támogatni a 3 gyermekes családanyákat nagyobb összeggel mert ők az egy és két gyermekes családoktól is nagyobb pénzt költenek. Családra nem lehet úgy gondolni, mint egy cégre vagy kisvállalkozásra.

"Európa szintű probléma, csak nem ez kell a gyerekvállaláshoz, amit már több ezerszer elmondtak szakértők. Emiatt nem, nem állná meg a helyét nyugaton, főleg nem az összeg"

Magyarországon javult a termékenységi rátaés kevesebben válnak el a támogatások óta.

"Hogy a semmirekellő 2 bites idióták kapják a pénzt (Mészáros, Tiborc stb.), ahelyett, hogy szakértők kapnák.

Ebből sosem lesz piaci alapon működő cég."

Nem csak ezekből a nevekből áll a lista. A média ezeket kapja fel. Tessék Vagyonalakulás 2002-2020 keresd meg.

[link]

"Ez nem igaz."

"Ez csak simán hazugság. Gyurcsánynak köze nem volt hozzá.

Arról nem beszélve, hogy érdekes módon a prezi is Magyarországról indult és pont Gyurcsány ideje alatt, ma világhírű."

Pedig valóban kivéreztették a cégeket kis és közép vállalkozókat, és szint mindent eladtak. Nem támogatták őket, hanem ellehetlenítették. Azokat a cégeket akik most világhírűek és a legdtöbb profitot hozzák az országnak.

"Ezt a multiknak mondta, akik nem akartak adót fizetni"

Gyurcsány magas adóját nem akarták fizetni. Az adó elkerülés ellen legjobban adó csökkentéssel lehet védekezni. De amit Gyurcsány mondott, az a magyar munásoknak is szólt, akik azért lettek munkanélküliek, mert nem támogatta Gyurcsány a cégeket anem hátráltatta.

"Egy 40 éves embert, aki már az érettségi szintjét sem üti meg, azt nem fogod tudni átképezni. Ahogy mondtam nem szórakozásból vannak ott, hanem mert jobb munkát nem voltak képesek elérni."

Ugyanúgy a cigányokat sem lehet átképezni.

"Csak nem tanulni fognak, hanem fosztogatni."

Előbb fognak tnaulni mint a cigányok.

"Áh, szóval ha valami nem egyezik a világképeddel, akkor hazugság. Ja, így értem. Végülis Galilei-t is az igazság miatt akarták megölni az ilyen emberek, akiknek nem tetszett amit mondott attól függetlenül, hogy igaz-e."

Legtöbb másik kutatás szerint nem így van. De most beismerted hogy azért nem szereted a KSH-t mert nem egyezik a véleményed vele.

"De, erről van szó, és semmilyen bizonyítékot nem hoztál, ami bizonyítja, hogy nem erről lenne szó."

Már csak ennek az elve alapján is ellenezni lehet az illegális migrációt. Szóval köszi a segítséget.

"Ez még mindig a te tévképzeted. Ha integrálod őket, akkor nem fognak túlszaporodni."

Előbb még azt mondtad hogy nehezebb a rakodó munkásokat integrálni nagyobb minőségesebb munkára, most meg hogy a cigányokat könyebb integrálni.

"Csak ha a valóság is ellentmondásos lenne, de nem az. Vagyis ez megint nem ig"

De akik nálunk vannak független médiák 90 százalékban Orbánfóbiások, és ellentétben vannak egymással a hírek bennük.

"Kérlek mutass ilyen tesztet."

IEA nézz utánna.

2020. júl. 30. 17:10
 58/72 anonim ***** válasza:

"IEA nézz utánna."

Az IEA nem egy teszt. Mondjuk nem lep meg, hogy megint zavaros dolgokat írsz.

Ha állítasz valamit, hogy a magyar diákok jó eredményt mutatnak egy teszten, akkor igenis adj konkrét linket, hogy hol található ilyen eredmény.

2020. júl. 30. 22:24
 59/72 A kérdező kommentje:

Az a szervezet által van megszervezve a PIRLS és

TIMSS.

2020. júl. 30. 22:44
 60/72 A kérdező kommentje:
Ennek már könnyebb utánna nézni így, ha nem megy akkor linkelek.
2020. júl. 30. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!