Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:59
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/254 anonim ***** válasza:
49%
azért problémázok ennyit,mert valahogy magamra veszem a többi tisztességes cigány gondját,nem tudom miért,és nem is azért írtam hogy itt mindenkinek nekiessek,azért valljuk be senkinek nem estem neki,egyébként itt volt reakció a kommentjeimre.Bárhova írok normális hangvételű kommentet,nem fröcsögőt,semmi reakció,mintha észre sem vennék. Csak azt veszik észre,ha csicska g eci parasztozik az ember,de ehhez kinek van kedve???Nem akarok senkit bántani ismeretlenül.
2010. júl. 28. 15:24
 112/254 anonim ***** válasza:
0%
Jól kiverted a biztosítékot Kérdező. De azért remélem a Lombik Magyarországért Mozgalom tenni fog azért hogy az átlagmagyar ne utálja a cigányokat!
2010. júl. 28. 15:25
 113/254 anonim ***** válasza:

észrevette mamit reagálsz, de nem tudom mit vársz el?

nah tessék ez egy komoly kérdés. mit vársz cserébe? ne mond, hogy megértést, mert megért mindenki, nézelődj körbe, az emberek többsége megmondja, hogy a cigányság egy részére gondol és tisztelet a kivételnek, stb, szóval ezenkívül mit szeretnél még? most komolyan kérdem, írd le!

2010. júl. 28. 15:26
 114/254 anonim ***** válasza:
0%

"De azért remélem a Lombik Magyarországért Mozgalom tenni fog azért hogy az átlagmagyar ne utálja a cigányokat!"

Természetesen a normális cigányokra gondoltam.

2010. júl. 28. 15:27
 115/254 anonim ***** válasza:
49%
Most márcsak "beszélgetek" semmit nem várok el,nem kell ezerrel vitázni,nem kötelező súlyos érveket ellenérveket felhozni emellet meg amellett :D Semmi célom nincsen. És nem fárasztani akartalak :D De hát mint elvileg normális cigó csak leírom amit gondolok,érzek stb. :)
2010. júl. 28. 15:30
 116/254 anonim ***** válasza:

nah 49-es, lebuktál. itt előbb fehérnek vallottad magad, de a másik kérdésben cigánynak, ahol össze.-vissza náciztál. egy hazug p.cs vagy.

nah látod cigánylány? az ilyen hazudós nácizós gúnyolódó cigányok miatt kaptok tisztességesek annyi hideget!

2010. júl. 28. 15:31
 117/254 anonim ***** válasza:

"most már csak".

engem azért érdekelne, hogy mit szeretnél, hogy mi legyen, hiszen itt mondod, hogy bánt meg nekem esel, igen nekem esel, mert mondogatod, hogy mennyire szar amivel gyakorlatilag bennem akarsz bűntudatot kelteni valamiért meg a többi emberben.

azt viszont leírhatnád, hogy mit kellene tennie a magyaroknak, nagyon kíváncsi lennék rá, pl mit tegyek én vagy a többi magyar, amivel javítjuk a cigányok sorsát és segítjük, hogy ne legyenek olyanok, szerinted mit kéne?

2010. júl. 28. 15:33
 118/254 anonim ***** válasza:
49%
Az előbbi nem én voltam. Másnak nem lehet 49%-a?
2010. júl. 28. 15:34
 119/254 anonim ***** válasza:
27%

Hol náciztam?

sok 49-es van ám

Én határozottan fehér vagyok, itt megnézheted

[link]

2010. júl. 28. 15:36
 120/254 anonim ***** válasza:
49%
hm. mit kellene tenni..pl. tegnap amikor írtam,hogy egytemista vagyok és gyerekem van,te voltál aki belekötött..és ne haragudj,de feltételezem,hogy költöttél a sorok mögé egy jó kis sztorit,és ez bántott,hogy senki nem tudja milyen körülmények között szültem,azt sem hogy hány évesen stb. de már problémként kezelted tegnap,hogy szültem és a gyes alatt tanulok,meg plusszámokkal jöttél...2006-ban nyertem felvételt és 2009ben szültem,tehát nem terhesen felvételiztem,csak másodév után szültem ennyi. Van aki eltartja. És az ilyeneket nem szeretem...költenek dolgokat az emberek ismeretlenül,ha nem így volt,nem gondoltál mögé dolgokat,akkor elnézést.
2010. júl. 28. 15:40
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!