Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?
"a cigánybűnözéssel nem tudok mit kezdeni,mi közöm van hozzá??? lassan ott tartok,hogy az egész cigánykérdéshez végtére is mi közöm van?? "
talán az, hogy vitába szállsz a témában. ezek a mondataid is mutatják, hogy zavart vagy, itt hőzöngsz utána meg, hogy "há' neked miközöd hozzá?"
"Nem tudom átérezni a másik oldalt lehetséges...nem volt még gondom a cigányokkal és valószínűleg ez a kulcsmondat."
mondom zavart vagy. mit keresel akkor még itt? itt szóltad most el magad. én és sokan mind2 oldalt látjuk láttuk és tapasztaltuk, te nem, akkor milyen alapon formálsz véleményt rólunk akik szerinted rasszisták? 8nem kell válaszolni, költői volt)
49-es "sápadtarcú" eszembe se jutott a lányt szidni a te hülyeséged miatt.
nem kértem cigánylány, h te tegyél vmit vagy, hogy old meg, csak tudod aki szidja a többi embert, hogy rosszul csinálnak gondolnak valamit, annak illik felmutatnia más megoldást, ötletet, hogy mit kellene helyette.
és ezek miatt mondom, hogy buta vagy. össze-vissza beszélsz totál alaptalanul és még el is árulod magad.
a rendes cigányokról annyiban volt szó, h őket is kinézik a sok-sok rossz cigány miatt, ennyi. megmondtam, köszönd a többi cigánynak.
minél többet védekezel, annál többen gondolják, hogy van takargatnivalód, vagy simán azt, hogy buta vagy és beragadt a lemez.
Sok ostoba kuruc.
Ha csak az a baj a cigányokkal, hogy lopnak, csalnak, rabolnak, akkor a zsidókat miért utáljátok?
Jah, ők is?
Hát a tótokat, oláhokat, ruszkikat, szerbeket, komcsikat, arabokat, négereket, jenkiket, csigazabálókat, kinaiakat?
Ők is?? Lehet tovább sorolni.
Vajon kiket kéne még utálnotok, hogy mindenki szeressen bennünket?
Szerintem bőven elég lenne az is, ha csak a rasszistákat utálnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!