Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?
cigánylány, a napiszaron sztem nem csak a romák kerülnek fel, hanem jóformán mindenki aki nem sima mosolygós képet rak ki magáról. Sokáig nekem is volt az iwiwen konditermes képem, hát na, fekvenyomó bajnokságot nyertem és büszke vagyok rá, de még én is levettem inkább, nehogy felkerüljek és minden kis csicska azon csámcsogjon a kép alatt arctalanul, hogy ejj simán leverném stb.
A barátnőm is felkerült sima képpel semmi hivalkodó, és felé írták, hogy sunáznád??? NEm szélsőséges az az oldal, csak egyszerüen bunkó, és elismerem sajnos nem lehet ellene tenni.
nem nem fogtad fel, max 1 órára, hisz tegnap is elmondtam, de itt újra rákezdtél. értelmetlen.
"Az utcán nyilván nem fogunk iylet látni soha,hogy cigányokra kiabálják a jólismert gázkamra szöveget."
és igen ez egy tipikus cigány szöveg, amivel minket magyarokat köptök képen, hogy "nem meritek a cigányokra szemtől szemben mondani amit itt névtelenül"
IGEN B+ NEM MEREK BESZÓLNI CIGÁNYOKNAK AZ UTCÁN! Mekkora szar és álszent vagyok mi? Mennyire béna és gyenge vagyok mert nem merek beszólni 5 cigánynak egy csoportban és veretem agyon magam ugye? Mellesleg sosem gázkamráztam, de mint mondtam megértem azokat akik tehetetlenségükben ezt vagy mást mondanak.
veled tényleg értelmetlen beszélgetni, nem vagyunk egy szinten úgy érzem.
12:31
"Menj végig a Rózsadombon
Azoknak hogy sikerült? Pedig ők magyarok"
Tévedsz. Zsidók. A rózsadombon a gazdag "magyar" zsidók laknak. A Lauder sem véletlenül települt a környékbeli hegyek lábához.
13:00
"a történelem során volt rá példa,hogy irtották a cigányokat,ebből kiindulva rosszul esik látni és olvasni,és oylankor az ember úgy dönt,lehet írkál ide."
Tévedsz mert ez is csak egy legenda. Soha nem irtotta őket senki. Még csak nem is különböztették meg őket hátrányosan mint pl a zsidókat a 30-40-es években. Annyi volt, hogy akkoriban szigorúbban büntették a lopást a csendőr rögtön ott termett és elvezette a cigányt ha vmi galibát csinált vagy szájaskodott erőszakoskodott a parasztokkal.
erről beszélek folyamatosan. a hülyenő.
"Gondoltam elmesélem,hogy egy cigány a sok közül hogy látja hogyan éli meg. Mint ahogy ti is,de amit én mondok az a hülyeség."
többségében jah, hülyeség. de úgyse fogod megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!