Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?
értem, neked volt egy adag pozitív élményed, csúcs. nekünk több millió magyarnak meg volt több száz vagy ezer negatív élményünk.
ez a lényeg. hogy többen vagyunk akiknek negatív mint pozitív.
hát hogyne... szerinted...
de azért ha megkérdezünk az utcán 20 embert, akkor a fejemet rá, hogy abból 15-nek vagy volt gondja cigánnyal, vagy találkozott olyannal aki agresszív és kötekedő hangoskodó antiszoc, stb.
ezenkívül ugye a börtönök tele vannak cigányokkal, nyilván mert a rásszistá "paraszt" zsáruk csak őket varják be?
nem kell itt az ócska duma. utálom amikor valaki vak és nem látja az igazságot. mert nem akarja látni.
"Szerintem nem vagytok többen. Csak hangosabbak vagytok."
Egyetértek.
jah és ugye biztos az összes európai országban csak hangosabbak vagyunk? mivel a legtöbb helyen probléma van a cigányokkal, biztosan hazugság, csak nagyobb a hangjuk azoknak akik rasszisták.
szánalmas...
mondjál egy két esetet az átlagmagyar cigányellenességre, és én mondok egy rakás esetet amit csak a múlt héten követtek el cigányok, linkelek is ha kell. Van gyilkosság is benne.
Nem hiszem, hogy az nagyobb probléma ha valaki gondol valamit, mint az hogy valaki rabol, gyilkol.
Max a magadfajta agyában.
A kérdező kommentje:
"Szerintem nem vagytok többen. Csak hangosabbak vagytok."
Egyetértek.
okés kérdező, bólogató kutya, érvre nem futotta már mi? ennyi telik tőled, már értem, hogy miért nem látsz bele a témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!