Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?
Az a baj, hogy ti csak a rablóbandákat tartjátok cigányoknak.
Pedig ők a cigányságon belül is egy kisebbség.
Ha pedig egy cigány orvossal találkoztok, akkor észre sem veszitek a származását. (dehogynincs)
Inkább nézzétek és hallgassátok őket, és döntsétek el miben különböznek tőletek.
"Az a baj, hogy ti csak a rablóbandákat tartjátok cigányoknak.
Pedig ők a cigányságon belül is egy kisebbség.
Ha pedig egy cigány orvossal találkoztok, akkor észre sem veszitek a származását. (dehogynincs)
Inkább nézzétek és hallgassátok őket, és döntsétek el miben különböznek tőletek. "
nah ezen egy krvajót röhögtem. ill fel is húztam magam rajta. gusztustalan ahogy hazudsz. valóban a cigány között van kisebbség, de az a tisztességes cigányokra vonatkozik. és mellesleg ezen a fórumon jópár hónapja még én kezdtem el ezt mondogatni, hogy egy kisebbség a kisebbségben. láthatóan átformázzátok, hogy a hazugságokat nyomassátok.
bizonyára azért van tele a börtön cigányokkal, mert csak egy kisebbség a bűnöző a cigányok között ugye?
12:15
ha van cigány orvos az is bizonyiték, hogy akaraterővel ki lehetne törni abból a közegből. Tehát csak a cigányság állandó sírását tagadod meg. Én amúgy észreveszem, mondtam, hogy van nagyon művelt cigány barátom és papot is ismerek, meg a kommentelő cigánylányról sem hiszem , hogy bűnöző lenne, de rájuk hoznak szégyent a bűnözők. És nem kisebbség cigányokon belül a bűnözés. Ha ez így lenne a börtönben fehérek lennének többségben.
A börtön azért van tele cigányokkal, mert ebben a rasszista világban nem tudnak becsületesen megélni.
Pedig bennük laknak a galambok,
Csillagtollú éneklő galambok,
De így végül griffmadarak lesznek,
Hollónépen igaz törvényt tesznek
amúgy ,megjegyzem, hogy nekem ált suliban cigány volt az osztályfőnököm, de a bőrén kívül semmi nem utalt rá. imádtuk.
bnőméknál cigány a házidoki.
de igazából ennyi is az egész amit fel tudok így mutatni. ezzel szemben száz meg száz eset amikor ugyanazt a sablont látom feltörni a cigányokból.
már vagy 7-8 éve ha nem több, hogy a villamoson utaztam és egy halom cigányasszony beszélgetett meg a lányaik, il lazok csak ültek.
jó hangosan öblösen dumáltak.
"Én mindig mondom a lányomnak, hogy ha magyar ember jön veled szemben, akkor annak sose köszönj, de ha cigányember jön veled szembe, annak köszönj, mert sohasem tudhatod, lehet ő az apád..."
az általános suliban egy cigány osztálytársam volt, normális volt egy szinten, az a gazdag cigány volt, de még az elviselhető fajtából szerencsére. egyszer bedobtak a suliba egy bukott cigányt, másik iskolából küldték át. a fél folyosót terrorizálta. Még az osztálytárs cigánnyal is összeverekedett, keményen kiosztotta pár ütésből. Talán 1 év kellett, hogy továbbküldjük mi is egy másik suliba. Ennyit az integrációs oktatásról.
Elsős koromban a Langlet nev suliba jártam, aki ismeri az tudja, hogy cigány suli. Az első napomat azzal kezdtem, hogy rám borítottak vmi padot. 3 hónap múlva kivettek és másik suliba vittek, hálégnek a szüleim.
arról ódákat tudnék zengeni, hogy a hétköznapokban milyen problémákat okoznak a közterületen a cigányok, és még egy tonnát. de nincs ennyi időm.
sokkal több a negatív tapasztalat mint a pozitív.
Menj végig a Rózsadombon
Azoknak hogy sikerült? Pedig ők magyarok
Az uzsorásoknak is úgy
"A börtön azért van tele cigányokkal, mert ebben a rasszista világban nem tudnak becsületesen megélni. "
áruld el nekem, egy (megélhetési) rablás során mi szükség van agyonverni vagy megverni valakit? ha már itt tartunk, hogy szegények nem tehetnek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!