Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:59
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/254 anonim ***** válasza:
75%

és ezért a mi agyunkat kell húznod az értetlenkedéssel és az ismételgetéssel?

neked egyszerűen önértékelési problémáid vannak.

ezenkívül elhiszem, hogy meg vagy bélyegezve, de ezzel hiába kínlódsz itt, nem érsz el semmit, nem fogok egyik percről a másikra bizalmat szavazni a cigányoknak, egyiknek sem. Csak akkor ha több ideje ismerem és bizonyított. ez van. megírtuk ezerszer a darazsas meg méhecskés szöveget.

tudom, hogy igazságtalan, de a bűnösöket nem bennünk kell keresned, mi is áldozatok vagyunk, és elhiheted, hogy sokkal nagyobb áldozatok mint te. te neked van esélyed kitörni. nekünk nem sok, hisz a kormány azt sem engedi, hogy megvédjük magunkat tőletek.

2010. júl. 28. 14:50
 102/254 anonim ***** válasza:
57%
Sok rendes cigány magára veszi,ez ilyen téma. Nem a butaságról van szó,mert az eszemmel felfogom,hogy a bűnöző cigányok tehetnek róla,de amikor a nemcigányok szájából hallom, írtanák a cigányokat vagy amikor cigányoznak előttem és mondom de hát én is az vagyok akkor a válasz csak hebegéshabogás,csak magamra veszem nem?
2010. júl. 28. 14:50
 103/254 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi, nem tudtam hogy ti szeretitek a zsidókat.

Akkor jó.

A többit is?

Akkor biztos a cigányokat is.

2010. júl. 28. 14:51
 104/254 anonim ***** válasza:
82%

én nem hebegtem habogtam. amúgy nekem is megfordulnak a fejemben olyan mondatok, hogy "bárcsak megdögölne az összes cigány", pl az ilyen olaszliszkai esetek (többesszám igen) után.

talán te is jobban járnál ha belátnád, hogy a rasszod többsége iszonyú gáz és gyűlölik az emberek

vagy letagadod a származásod,

vagy megoldod, hogy ne utáljuk őket,

vagy eléred a környezetedben, hogy tiszteljenek, amúgy ez utóbbi nem lehetetlen szerintem.

2010. júl. 28. 14:53
 105/254 anonim ***** válasza:
87%
49-es bocs, de nincs kedvem most zsidó témába belemenni és elcseszni a témát, mellesleg csak provokálsz, de erre szerencsére van egy jelentem gomb;)
2010. júl. 28. 14:54
 106/254 anonim ***** válasza:
75%
nah uff, már lepontoztalak, majd a következőt jelentem pff :) vagy csak szarok rád.
2010. júl. 28. 14:55
 107/254 anonim ***** válasza:
57%
Na de ez az amit olyan nehezen emésztek meg,nem tűnt föl???
2010. júl. 28. 14:55
 108/254 anonim ***** válasza:
57%
Tisztel a környezetem nem arról van szó,hogy nem. Gyerekkoromban mondjuk kevésbé,ha jól emlékszem,de szívesen tennék valamit,hogy ne gyűlöljék annyian őket,de én ahhoz kis hal vagyok :D bár ehhez a cigánoknak is változniuk kéne,de ehhez befogadó közeg is kell.
2010. júl. 28. 14:59
 109/254 anonim ***** válasza:

eén elhiszem, hogy nehezen emészted meg, de nem te vagy az okozat végén.

ok és okozat. az ok kiváltja az okozatot, esetleg egy okozat kivált egy másik ok-ot ami újabb okozatot ez levezethető.

krva egyszerű, bár van kis 22-es csapdája.

ez egyszerű felírás az, hogy:

cigány bántja magyart ->

magyar fél cigánytól ->

magyar nem szereti cigányokat általánosságban ->

tisztességes cigányok szarul érzik magukat ->

tisztességes cigány utálja magyarok egy részét ->

tisztességes cigány viszályt szít a hülye vak magyarok között ->

vak magyarokból jogvédők válnak ki ->

jogvédők védik a cigányokat,véletlenül sem csak a tisztességest ->

cigányok jobban elkanászodnak ->

magyarok még jobban utálják cigányokat ->

cigány nem kap munkát (az a pici aki dolgozna), magyar általánosít ->

cigány utálja magyart ->

cigány bántja magyart

ha sorba tesszük, akkor láthatod, hogy a te szenvedésed igazi okozói a cigányok. kaptak és kapnak esélyt javulni, nem teszik.

persze a kormány is hibás, bőven. sőt.

de te beszállsz a játékba és nekünk esel, a valódi áldozatoknak.

és újfent mondom, ami fájdalom téged ér, az töredéke annak amit mi kapunk.

2010. júl. 28. 15:08
 110/254 anonim ***** válasza:
ha téged tisztel és okés minden ott veled, akkor mi a bajod? éld az életed, bármennyire is szar, de vagy elszakadsz a cigányságtól vagy ha nem, akkor viseld az "átkukat".
2010. júl. 28. 15:09
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!