Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:59
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/254 clint ***** válasza:
67%

"A bűnözés gyökere a szegénység."

A magyarok közt szted nincs szegény és ők talán bűnöznek???

Na és a politikusbűnözők, akik gazdag családban nőttek fel?

2010. júl. 28. 23:42
 142/254 anonim ***** válasza:
100%

23:42

Ne akard már rákenni a szart a magyarokra. Hülye libsi. Korábban már írtam, hogy bűnözési statisztikákból egyértelműen kiderül, hogy bizonyos bűncselekménytípuskban (rablás, erőszakos bűncselekmények, lopás) a cigányok 6X 7X annyit követnek el mint a nem cigányok. Pedig a magyarok között is vannak szegények nem is kevesen. Ráadásul ők még kevesebb támogatást kapnak mint a romák mégsem bűnöznek!!

És a gazdag cigány nem bűnözik? Mi a véleményed a szegény cigóknak szánt lenyúlt pénzekről Kolompár Orbán Farkas Flórián és társai? És mi a véleményed a cigány uzsorásokról? Ők nem cigányok? Tehát ennyit arról hogy ez a szegénységgel függ össze. Ez egyértelműen a származással függ össze hiába tagadjátok.

2010. júl. 29. 10:28
 143/254 anonim ***** válasza:

22:56

Te copy paste guy!

Ne illeszd már be többet ezt a hazugságot. Múltkor már tételesen megcáfoltam de ha akarod akkor én is copy paste ideillesztem:

2010. júl. 29. 10:32
 144/254 anonim ***** válasza:
100%

11:28

"Tudjátok van egy olyan gyönyörű társadalomtudomány, hogy szociológia.."

Kár hogy nem nevezhetjük tudománynak mert nem tényeken alapszik, hanem szép elveken, és belemagyarázásokon mint pl az asztrológia.

Ezzel szemben a biológia, genetika reáltudomány, mivel állításai kísérleti úton bizonyíthatóak. És a genetikát már gyakorlatban is alkamazták (pl klónozás).

Úgyhogy hadd cáfoljam meg az állításaidat egyenként tudományosan:

"Antiszociális viselkedés gyökerei a szegregáció, nevelés."

Nem, hanem az az oka, hogy a "szocializáció" egy relatív fogalom, egy adott nép adott kultúrájához való alkalmazkodási készség. (Mo esetében a közép európai kultúrához) Egy idegen kultúrájú idegen nép más szocializációt követ. Ezért a mi kultúránkban antiszociálisnak tűnik, de számára ez a természetes életforma. Ahol ők vannak többségben ott az egész társadalom úgy viselkedik. (Lásd cigányok indiaiak, India lakói hasonló körülmények között élnek mint nálunk a cigányok a cigánytelepen)

"A bűnözés gyökere a szegénység."

Ez egyszerűen egy libsi szarkenés. A cigányok bűneit rá akarják kenni a szegény sorban élő magyarokra is. A valóság az, hogyha megnézel bűnözési statisztikákat azt tapasztalod, hogy a cigányok kb 6x 7x annyi lopást, rablást, erőszakosságot követnek el mint az ugyanolyan szegény sorban élő magyarok. Ráadásul a cigányok bűnözési hajlama a gazdagsággal sem csökken: Lásd pl cigány uzsorások.

"Az etnikai hovatartozásnak egyikhez sincs köze."

A fenti két példa bizonyítja hogy egyértelműen a származás a meghatározó nem pedig a körülmények. Tehát cociológusok, kisebbségi fajvédők lehúzhatjátok a rolót.

2010. júl. 29. 10:32
 145/254 clint ***** válasza:

10:28

hahó.... végigolvastad amit írtam???

Épp azt írom, hogy a magyarok közt is van rengeteg szegény és mégsem bűnözők. Sőt a politikus bűnözők, zsidóbűnözök is gazdag családban nőnek fel nem?

Arra reagáltam, hogy baromság az, hogy a bűnözés gyökere a szegénység.

ÉS attól aki ezt kitalálta megkérdezném, hogy rablás közben vénasszonyok megerőszakolása, öregek meggyilkolása is a szegénység gyökere?

2010. júl. 29. 10:59
 146/254 anonim ***** válasza:

"Épp azt írom, hogy a magyarok közt is van rengeteg szegény és mégsem bűnözők. Sőt a politikus bűnözők, zsidóbűnözök is gazdag családban nőnek fel nem?"

Igen a szegénység és a bűnözés között nincs lényeges összefüggés. Maximum azt lehet mondani, hogy a szegények más módszerekkel bűnöznek, mint a befolyásos pozíciókban lévő gazdagok. Ellenben a színesek és a fehérek vonatkozásában egyértelműen kimutatható hogy a színesbőrűek között lényegesen több a bűnöző. Tehát általánosságban kijelenthetjük, hogy a szinesekben genetikailag nagyobb a bűnözésre való hajlamosság. Ezt az adott környezeti tényezők (lehet akár szegénység) könnyebben kihozzák belőlük.

2010. júl. 29. 13:01
 147/254 anonim ***** válasza:
0%
Kuruc.infós álomvilágban éltek, de majd kinövitek.
2010. júl. 29. 13:23
 148/254 anonim ***** válasza:
100%

13:23

Vagy pedig te élsz valami álomvilágban, ahol a cigányok rendesek. Ajánlom figyelmedbe hogy ismerkedj meg velük közelebbről, és akkor majd eloszlanak ezek a téveszméid.

2010. júl. 29. 13:50
 149/254 anonim ***** válasza:
48-as bányász amúgy, és a bányában minden ember fekete :)
2010. júl. 29. 14:16
 150/254 anonim ***** válasza:
0%
Mondtam én, hogy a cigányok rendesek? :O Engem is raboltak már ki, csak nekem megvan a kellő intelligenciám, hogy ne higgyem azt, hogy a bűnözés a vérükben van -.-
2010. júl. 29. 15:14
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!