Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ér egyáltalán valamit a...

Ér egyáltalán valamit a kijárási korlátozás?

Figyelt kérdés

Ma vásárolni voltam. Utoljára 5 napja mentem boltba.

Csak ámultam azon, Hogy gyakorlatilag az utca tele van emberrel.

6-8 ember a buszmegállóban, jó közel egymáshoz. 8 éves gyerekek egyedül randalíroztak, energia italt iszogatva.

Boltba, senkit nem érdekelt a másfél méter, de a félméteres betartása se. Volt olyan család aki 5-6 fővel érkezett bevásárolni. Vettek kb 2 kis szatyornyi dolgot.

Mindez Miskolcon, új győri főtéren.

Rendőr persze egy sem.

Vicc az egész ahogy van. Szerintetek? Máshol is ez megy?

2020. ápr. 3. 00:16
 61/110 Mr.Cat válasza:
35%

58-as,

Én is nagyon bírom a hozzád hasonló okosokat. 😃 Tipikusan abba a csoportba tartozhatsz akik szeretnek mindent is el bagatellizálni.

Influenza... Sokkal több embert elvitt 3 hónap alatt mint a koronavírus eddig? Mesélj még nekem tehát nagyobb a halálozási aránya mi?! 😁 Az ne zavarjon hogy az influenzát nagyságrendekkel több ember kapta el (és kapja el minden évben) mint amennyi eddig a koronavírust elkapta a nem regisztrált betegekkel együtt sem lehet az több 3-4 milliónál. Ugye te se hiszed el hogy százmilliók kapták már el ezt a vírust.

A számodra oly nagy becsben tartott influenzát ellenben bizony elkapták százmilliók az elmúlt hónapokban és azokból körülbelül 100-150 ezer ha elhunyt, juj de durca halálozási arany. Arról ne is beszéljünk hogy van akin az influenza többször is átmegy, de gondolom ez már nem érdekel.

Le lehet engem pontozni, éppen teszek rá, de ami igaz az igaz. 😉

2020. ápr. 5. 05:19
 62/110 anonim ***** válasza:
27%
ezt ‘nyáron’ sehogy sem fogjuk birni, mert ha addig tart akkor utcara mennek az emberek es kezdődhet a törés-zúzás a parlament elott, nagyon remelem
2020. ápr. 5. 06:08
 63/110 anonim ***** válasza:
12%
#61 A halálozási arány az egyetlen, ami kb. megegyezik az influenzánál és a koronavírusnál. Minden másban, pl. fertőzőképességben gyengébb a koronavírus.
2020. ápr. 5. 07:12
 64/110 anonim ***** válasza:
89%
62: Igen, ezt már én is írtam pár helyen. Ha május végénél tovább tartják a jelen helyzetet, akkor a káoszok káosza szabadulhat el, az emberi természet kivetkőzik magából.
2020. ápr. 5. 07:44
 65/110 anonim ***** válasza:
81%
Ott van amúgy a gond, hogy a hírekben nem motiválják az embert. Az ilyen "júliusban tetőzhet" meg "jöhet majd második hullám"-dolgok csak elkedvetlenítenek mindenkit, és így a szabályokra is jónéhányan nagy ívben tesznek. Ha azt mondanák, hogy a kormány mindent megtesz azért, hogy a nyárnak minél nagyobb része a szokásos módon folyhasson, de ehhez nekünk is segíteni kell az otthonmaradással, mindjárt más lenne az emberek hozzáállása.
2020. ápr. 5. 07:50
 66/110 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos sokan tojnak az egészre. Ugyebár itt van ez a másfél méteres távolság. A buszon, amin egyedüli utas voltam, közvetlenül a mögöttem lévő ülésre ült fel egy férfi. Szóljak rá, hogy menjen hátrébb vagy én üljek át máshova? És még sok hasonlót láttam, közértben is, megállóban is, aki elfelejti a 1,5 métert. Aztán még nagy probléma Budapesten, hogy kb. 3 hete nem látok ellenőrt sehol, a metróállomások teli vannak hajléktalanokkal, a buszokon - mivel nem lehet elöl felszállni - csapatostul utaznak a csövesek, minden nap részegekkel meg csövesekkel kell együtt utaznom, ellenőr nincs, biztiőr nincs, elsőajtós felszállás nincs, marad a csövesek meg a részegek fetrengése meg köhögése a buszon, a metrón, miután nyilván összefogdosták a kukákat, majd a járműveken mindent. Ezek nem fertőznek? Miért nem foglalkozik ezzel senki?
2020. ápr. 10. 22:13
 67/110 A kérdező kommentje:

66. Értem a problémádat, én is városon lakom, igaz nem Pesten.

Boltba is van, amikor egymás valagába állnak az emberek.

2020. ápr. 10. 23:38
 68/110 anonim ***** válasza:
89%
Az intezkedesek amiket az ostoba allam meg most a mégostobább helyi polgarmesterek hoznak FA*ZSAGOK. Zarjuk le a margit szigetet meg egyeb parkokat az fontos nagyon...es a rendorok figyeljék a fehér futókat, meg bicikliseket, nyilvan az konnyebb mint mashol korulnezni, ahol mar a tobbedik szurkalas van miota ez elkezdodott..Ketto, tegnap szalltam fel egy vonatra ami atment a fel orszagon kb, rajta volt egy no aki most szallt le egy tomott repulorol azsiabol becsben(hallottam a telefonbeszelgetesebol), holnaptol karanten, de ma meg mehet barhova, tehat. felszallt egy vonatra husvetkor amikor tobben vannak amugy is..en nem felek ettol a dologtol egyaltalan, ha tudnam, hogy akkor vege legszivesebben meg ma elkapnam, de ha ez a dolog a virusrol szol, szerintem kicsit nagyobb riziko mint a margit sziget. Pesti tomegkozlekedes tele lett valoban csovesekkel es bunozokkel,( akiket gondolhatod, hogy nem erdekelnek ezek a javaslatok), mert nincs rendor, nincs ellenor, nincs semmi, mert fontosabb a futokat kergetni a margit sziget korul..aluljrok detto ugyanaz..sehol egy db rendor nincs, csak a tura utvonalkon meg stb ahogy hallom, ahol a feher embereket lehet csesztetni. VICC
2020. ápr. 11. 07:21
 69/110 anonim ***** válasza:
0%
te akkor nem fehér vagy kedves utolsó ?:D amúgy a koronavírus valójában súlyos, csak ugye amit nem látnak azt nem hiszik el. De akkor az illető kapja el csak az a baj, hogy tovább is adja és ezzel már mást veszélyeztet, mindenki magának hülye,de ebben az esetben másokat veszélyeztetsz :P Okoska törp
2020. ápr. 11. 16:05
 70/110 anonim ***** válasza:
4%
kit veszelyeztetek, ha aki fel, az otthon marad?? Maradj otthon!! Sosem volt illegalis! Masokat meg hagyj beken te rakos!!!
2020. ápr. 11. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!