Ér egyáltalán valamit a kijárási korlátozás?
Ma vásárolni voltam. Utoljára 5 napja mentem boltba.
Csak ámultam azon, Hogy gyakorlatilag az utca tele van emberrel.
6-8 ember a buszmegállóban, jó közel egymáshoz. 8 éves gyerekek egyedül randalíroztak, energia italt iszogatva.
Boltba, senkit nem érdekelt a másfél méter, de a félméteres betartása se. Volt olyan család aki 5-6 fővel érkezett bevásárolni. Vettek kb 2 kis szatyornyi dolgot.
Mindez Miskolcon, új győri főtéren.
Rendőr persze egy sem.
Vicc az egész ahogy van. Szerintetek? Máshol is ez megy?
"Azért van a jelened, mert ők álltak ki a jövődért és ezért az időseket tisztelet illeti, még a halálos ágyuknál is..."
Viszont ha tönkrevágjuk a gazdaságot, akkor sem jelenünk, sem jövőnk nem lesz. Megéri?
szerintetek eddig hány gazdasági válság volt? hmm? emlékeztek a 90-es évekbeli gazdasági válságra? én akkor gyerekként folyton krumplis ételeket ettem és emlékszem, hogy nagyon szarul álltunk és túléltük -.-"
hülyék vagytok vagy tapasztalatlanok vagy öregek passz. De túl sötéten látjátok a helyzetet és mint írtam más országok még ennyit sem tettek a gazdaságért (akkoriban pedig itthon még ennyi sem volt csak jött a gazdasági válság és jónapot).
Tanuljatok történelmet szívecskéim...
de tessék most karantén van tanuljatok egy kis történelmet, nem árt:
#90 Amit leírtál, igaz. Csak épp nem önmagában szűk látókörre utal.
Ezek az intézkedések hónapról hónapra nagyobb pénznyelők, miközben az ország bevételei csak sorvadni fognak. Tehát nem tarthatók fenn sokáig. Tehát a karantént csak időnyerésre szabad használni. Egyetlen értelmes célja, az egészségügyi kapacitások célirányos drasztikus bővítése alatta.
És nem érdekel, hogy más országban mi van. Nem egyformák az adottságaink, nem egyformák a lehetőségeink. Ráadásul másutt szegényeknek nem teljesített 10 éven át mindig jobban az ország. Legalább is 10 éve ezt hallom.
hát akkor haljatok meg hülyén ahogy mondani szokás :)
amúgy ééérdekes ismerőseim találtak maguknak egyből munkát és köszönik jól vannak, van aki fodrászból postás lett satöbbi, ŐK életképesebbek, mint az itt válaszolók -.-"
De tessék akkor bemenni a Parlamentbe és megoldani ezt a problémát, ja hogy az nem megy mert nem ez a szakmátok és egyből pofára esnétek, mert csak gép mögött van eszetek:P
Tessék akkor elmenni önkéntes rendőrnek, mentősnek stb. és akkor már "talán" ember számba veszlek titeket,de amíg ti semmi plusz dolgot nem tesztek a gazdaságért addig hanyagoljuk egymást és hergeljétek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!