Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ér egyáltalán valamit a...

Ér egyáltalán valamit a kijárási korlátozás?

Figyelt kérdés

Ma vásárolni voltam. Utoljára 5 napja mentem boltba.

Csak ámultam azon, Hogy gyakorlatilag az utca tele van emberrel.

6-8 ember a buszmegállóban, jó közel egymáshoz. 8 éves gyerekek egyedül randalíroztak, energia italt iszogatva.

Boltba, senkit nem érdekelt a másfél méter, de a félméteres betartása se. Volt olyan család aki 5-6 fővel érkezett bevásárolni. Vettek kb 2 kis szatyornyi dolgot.

Mindez Miskolcon, új győri főtéren.

Rendőr persze egy sem.

Vicc az egész ahogy van. Szerintetek? Máshol is ez megy?

2020. ápr. 3. 00:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
71%

"Azért van a jelened, mert ők álltak ki a jövődért és ezért az időseket tisztelet illeti, még a halálos ágyuknál is..."

Viszont ha tönkrevágjuk a gazdaságot, akkor sem jelenünk, sem jövőnk nem lesz. Megéri?

2020. ápr. 16. 16:36
 92/110 anonim ***** válasza:
14%
90: Aztán felébredsz, hogy a bilibe lóg a kezed.
2020. ápr. 16. 16:37
 93/110 anonim ***** válasza:
35%

szerintetek eddig hány gazdasági válság volt? hmm? emlékeztek a 90-es évekbeli gazdasági válságra? én akkor gyerekként folyton krumplis ételeket ettem és emlékszem, hogy nagyon szarul álltunk és túléltük -.-"

hülyék vagytok vagy tapasztalatlanok vagy öregek passz. De túl sötéten látjátok a helyzetet és mint írtam más országok még ennyit sem tettek a gazdaságért (akkoriban pedig itthon még ennyi sem volt csak jött a gazdasági válság és jónapot).

Tanuljatok történelmet szívecskéim...

2020. ápr. 16. 16:42
 94/110 anonim ***** válasza:
38%

de tessék most karantén van tanuljatok egy kis történelmet, nem árt:

[link]

2020. ápr. 16. 16:44
 95/110 anonim ***** válasza:
28%
Követem a nemzetközi sajtót, jobban mint a hazait, teljesen tisztában vagyok vele hol mi van. Mindenhol hülyeséget csinálnak és már el is kezdődtek a tüntetések lázongások szerencsére. Én nem veszítettem el az állásom még hála istennek, de ha elveszíteném akkor az általad felsorolt dolgokból elmondom, hogy nekem egyik sem segítene egy hangyafsznyit sem. Ahol meg az állam fizeti a béreket, az is egyrészt egy csomó embert nem foglal magában, akinek kéne segítség és gondolhatod az is meddig mehet...elárulom, nem sokáig. 1 millió/négyzetméters lakásásrak mellett nem tudom mennyire meglepő, hogy elég sok ember csak bérelni tud, akiknek aztán rohadt sokat segít, hogy adomentes a szépkártya (LOL) meg, a hiteltörlesztős dolog meg társai. Nem tudom melyik bolygón élnek néhányan.
2020. ápr. 16. 16:44
 96/110 anonim ***** válasza:
6%
Az más kérdés ha organikusan kialakul egy gazdasági válság, meg az is más kérdés ami most történik (szándékos lezárása a gazdaságnak, úgy hogy mindenki teljesen tudatában van, hogy válság lesz belőle), azért mert pár 80 éves meghalt. Wow micsoda sokk.
2020. ápr. 16. 16:47
 97/110 Szeiff ***** válasza:
33%

#90 Amit leírtál, igaz. Csak épp nem önmagában szűk látókörre utal.

Ezek az intézkedések hónapról hónapra nagyobb pénznyelők, miközben az ország bevételei csak sorvadni fognak. Tehát nem tarthatók fenn sokáig. Tehát a karantént csak időnyerésre szabad használni. Egyetlen értelmes célja, az egészségügyi kapacitások célirányos drasztikus bővítése alatta.

És nem érdekel, hogy más országban mi van. Nem egyformák az adottságaink, nem egyformák a lehetőségeink. Ráadásul másutt szegényeknek nem teljesített 10 éven át mindig jobban az ország. Legalább is 10 éve ezt hallom.

2020. ápr. 16. 16:58
 98/110 anonim ***** válasza:
0%

hát akkor haljatok meg hülyén ahogy mondani szokás :)

amúgy ééérdekes ismerőseim találtak maguknak egyből munkát és köszönik jól vannak, van aki fodrászból postás lett satöbbi, ŐK életképesebbek, mint az itt válaszolók -.-"

De tessék akkor bemenni a Parlamentbe és megoldani ezt a problémát, ja hogy az nem megy mert nem ez a szakmátok és egyből pofára esnétek, mert csak gép mögött van eszetek:P

Tessék akkor elmenni önkéntes rendőrnek, mentősnek stb. és akkor már "talán" ember számba veszlek titeket,de amíg ti semmi plusz dolgot nem tesztek a gazdaságért addig hanyagoljuk egymást és hergeljétek magatokat.

2020. ápr. 16. 17:02
 99/110 anonim ***** válasza:
29%
akkor nem kell ebben az országban élni -.-" ha nem jó itt ne legyél magyar, el lehet költözni. Munkahelynél is ezt szoktam vallani, amikor valaki panaszkodik,de nem váltana állást( holott megtehetné).
2020. ápr. 16. 17:03
 100/110 anonim ***** válasza:
53%

pukkadozzatok:

ha ennyi sem elég akkor gazdagítsatok más országokat :)

[link]

2020. ápr. 16. 17:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!