Ér egyáltalán valamit a kijárási korlátozás?
Ma vásárolni voltam. Utoljára 5 napja mentem boltba.
Csak ámultam azon, Hogy gyakorlatilag az utca tele van emberrel.
6-8 ember a buszmegállóban, jó közel egymáshoz. 8 éves gyerekek egyedül randalíroztak, energia italt iszogatva.
Boltba, senkit nem érdekelt a másfél méter, de a félméteres betartása se. Volt olyan család aki 5-6 fővel érkezett bevásárolni. Vettek kb 2 kis szatyornyi dolgot.
Mindez Miskolcon, új győri főtéren.
Rendőr persze egy sem.
Vicc az egész ahogy van. Szerintetek? Máshol is ez megy?
nem talált okostojás, városi vagyok diplomás, bőven elmúltam 30 és magas pozícióban vagyok, de ettől függetlenül bevállaltam már mindenféle állást mert nem a diplomám tesz engem emberré, csak szimplán szeretem az emojikat használni érzelemkifejezésre. Ha nem tetszik az a te problémád, nem az enyém.
Ismerem az ilyen típust, diplomája van és ezért minden más munka már alantas, ebből gondolom ,hogy tapasztalatlan lehetsz a szegényebb életmód terén kiscsillag.
"emlékeztek a 90-es évekbeli gazdasági válságra? én akkor gyerekként folyton krumplis ételeket ettem és emlékszem, hogy nagyon szarul álltunk és túléltük -.-""
Az kismiska ahhoz képest, ami most vár ránk. Az az 1929-es válsághoz hasonlítható. Tanulj történelmet!
#102 Hidd el, ha oda jutna a dolog még napszámba is menne, csak legyen mit enni.
Nagyon sok ember magas lovon csücsül. Mert eddig megtehette, hogy válogat, egoista kis világából senki nem vett el, csak hozzá adott azzal, hogy elhitte, ez az ember jobb mint én.
Nem így van. De erre majd mindenki rájön szépen magától.
Félre ne érts #102. Veled értek egyet. Nekem us van 2 diplomám is. És?
Attól még soha nem volt semmilyen munka büdös.
Gyerekek, itt az előttem szólók!
Én a rendszerváltást éltem át úgy. hogy akkor voltam friss mérnök diplomás. Akkor éppen Dunát lehetett rekeszteni a munkanélküli diplomásokkal. Nem ők húzták a rövidebbet. Az, hogy alacsonyabb végzettséget igénylő munkára is diplomások jelentkeztek, a nem diplomás alacsonyabb végzettségűek anyagi megbecsülését ásta alá.
#109 A lényeg, hogy te okos vagy. Nem a legokosabb, de okos.
Az aki neten anonim sérteget másokat, az már egy szegénységi bizonyítvány. Részemről a vitát lezártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!