Kijarasi korlatozas miatt ma elmehetek egy szulinapra?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 12:05
1/11 anonim válasza:
Ha közben betérsz a patikába vitaminért és elviszed hozzá akkor igen.
2/11 Koplárovics Béci válasza:
Ha már egyszer azt sem tudjátok megfogadni, hogy ne tartsatok összejövetelt, akkor már nem tömindegy, hol eljuthatsz-e oda vagy sem?
3/11 anonim válasza:
Miért kell szülinapozni járvány idején? Hetek óta folyik a csapból is, hogy minimálisra csökkentsük az érintkezést másokkal, erre ilyet kérdezel... Köszöntsd meg az illetőt telefonon, közösségi oldalon.
4/11 anonim válasza:
Az országos tisztifőorvos a családi összejöveteleket sem támogatja, nem hogy a szülinapozást. Úgy érzékelem még fiatal vagy nagyon és nem fogod fel a helyzet súlyát.
6/11 anonim válasza:
Persze, egy potenciálisan halálos fertőzés a lehető legszebb ajándék születésnapra.
7/11 anonim válasza:
igen , hiszen egy frissen szabadult szülinapját illik megünnepelni . aztán hangerővel meg csak keményen 3km lévők is hallják hogy ti buliztok csak keményen
8/11 Koplárovics Béci válasza:
Mondjuk ha pont ma van a szülinapotok, azt megértem...
9/11 anonim válasza:
Erre is érvényes: értelmes ember nem teszi, a többieknek pedig tilos!
10/11 peca1000 válasza:
Én fateromat 70. szülinapján csak telefonon köszöntöttem, hiába szerette volna, hogy személyesen is megtegyem.
Március 22.-én volt, nagyon nem örült neki, hogy más elment hozzá, én meg nem.
Mondtam neki, hogy nem akarom 2 héten belül eltemetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!