A media marktra is vonatkozik a korlátozás?
Igaz.
Hogy miért?
Amiket ezek "mondanak"...!?!
"We don't need no education
We don't need no thought control"
:)
Én még soha nem vásároltam műszaki cikket műszaki boltban. Mindent internetről rendeltem világ életemben.
1. Kiválaszthatod a legjobbat a legjobb áron.
2. Nem csak egy bolt kínálatából válogathatsz.
Egyáltalán nem éri meg elmenni műszaki boltba. Ráadásul ha vidéken laksz, akkor még többet is kell fizetned ugyanazért a termékért, mivel kisebb a konkurencia, és magasabbak az árak.
#4: Dupla tagadás az angolban kijelentés. Azaz "We don't need no education" annyit tesz, hogy szükség van az oktatásra. :D
Igazából, az angolban a dupla tagadás nem kijelentés, hanem egy nyelvtanilag hibás, de sajnos - bizonyos körökben - bevett tagadás. Ez olyasmi, amit minden szülő/tanár igyekszik kijavítani, mert ez sehogy sem jó, és semmiképpen sem jelent semmit. De nem kijelentésre használják.
Én is néztem a weblapot és nem találtam semmit erről, de azért gondoltam, megkérdem. Mindenesetre akkor dél utánra intézem, 9 előtt nem tudom, mert akkor nyit.
Én sem sűrűn járok médiába meg én is a netet preferálom, de múlt szerdán rendeltem egy webkamerát, amire nagy szükségem van, most így a 21. századba lépés idején és pénteken küldték le, hogy 14 nap múlva érkezik meg a raktárukba, holott a honlapon, rendeléskor erről nem volt semmi. Nekem szerdára kellene, szóval máshol már nem tudok rendelni, hogy ide is érjen szerdára, szóval maradnak ezek a boltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!