Ki hogyan élte meg a "sávos bevásárlás" első napját?
Én csak egy 1 tejért ugrottam le a panel aljában lévő kisboltba, és ahogy kiléptem ott termett 2 rendőr, és mondták, hogy tudomásom van-e arról, hogy szabálysértést követtem el az új rendelkezések értelmében, de most csak figyelmeztettek. Holnap már nem büntetni fognak. A boltos kiscsaj is nagy szemekkel nézte, hogy mi van, ő sem tudott erről. Utána láttam, hogy a civil autóban ott a bolt közelében parkolnak... Ezek szerint csak ezért. :D Én egy hete ignoráltam mindenféle hírforrást, mert már kezdtem bedilizni. Szerencsére nem igazoltattak, mert a tárcám az a lakásban volt, csak a tej árát vittem magammal. :D
Nektek milyen "kalandjaitok" vannak?
Ez kamu. Nem hiszem el. Egész délelőtt kint voltam a városban autóval budapesten. Még rendőrautót sem láttam,talán ha 1-et.
szerintem ezt csak kitaláltad.
Én - lévén 65 alatti - 9-ig elintéztem a bevásárlást.
Amúgy a "boltos kiscsaj" felelőssége lett volna téged felvilágosítani, mert azt elfogadom ( kissé kétkedve ), hogy te nem tudtál semmiről, de a boltosnak tudnia kellett róla.
Reggel mentünk bevásárolni, 8:45-kor körbementek a biztonsági őrök a tescóban és mindenkit a kasszák felé tereltek. 8:55-kor már az önkiszolgálónál is besegítettek a dolgozók, hogy gyorsabban menjen, lévén 9:00-ra ki kell üríteni az áruházat. Kifelé jövet láttuk, hogy a bejáratnál biztonsági őr áll, és nem enged be senkit.
Meglepődtünk, hogy ennyire komolyan veszik, de le a kalappal, mindenhol így kellene.
Tőlem egy biztonsági őr személyit akart kérni, mondván, hogy 9 előtt csak 65év alattiak mehetnek be a boltba.
Túl vagyok már a 4x-en de 35-nek nézek ki, ámbátor néztek már 27-nek is. 65-nek még nem :))))
nekem két személyim van
Az egyikben 1956 ban a másikban 1955 szerepel
Mindíg az éppen aktuálisat mutatom fel
Ma müködött.
Egész nap a tecsóban grasszáltam
nem kamu:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!