Fidesz hívek! Titeket nem zavar a fidesz korrupciója?
mindentudó99
Mennek ezek szavazni nem kell aggódni, csak szerencsére több az értelmes ember aki a Fideszre szavaz mint az ilyen balos ellenzéki propagandát felvevő emberek.
Tonnányi mennyiségű ÉRV a Fidesz ellen.
Válasz (fideszesek) Mér a Gyurcsány jobb lenne ?
Persze, hogy jobban zavar az itthoni fideszes és ellenzéki korrupció, mint pl egy hollandé. De ne tereljük el a dolgot, engem az érdekel, hogy ki mit óhajt tenni ez ellen? Azt már látjuk, hogy kik azok, akiknek a képességei erre totálisan alkalmatlanok. Alternatívát akarok, valósat.
Drága 48-as...
A tisztelt ellenzékünk mennyi pénzt sinkófált el "választások" ürügyén? De persze ellenzékben nem lehet ügyeskedni... Az meg külön vicc, hogy na majd ők elszámoltatnak.
Drága 48-as, higyj nekik bátran, én meg már felnőttem. Jelenleg mindenkit hülyének nézel, aki nem hisz abban, hogy a korrupt fideszt leváltó ellenzék képes lopás nélkül kormányozni. A Jobbiknál láttam az esélyt, hogy tényleg kidobálja a Parlamentből a nem odaillő egyéneket, de amióta köpönyegforgatók lettek, már őket sem lehet komolyan venni.
49-es: Te azt a mítoszt akarod beadni nekünk, hogy minden párt korrupt, ezért hiába váltaná le az ellenzék a Fideszt, semmi nem változna. Ez tényleg jó szöveg, biztos van, aki elhiszi, ha még egy kis migránsozást is alákeversz, tuti siker. De ettől még hazugság marad. A Fidesz kilenc éve rabolja le az országot gátlástalanul, nem érzed kínosnak, hogy nem ezen háborodsz fel, hanem az ellenzék korrupciójával jössz?
„A tisztelt ellenzékünk mennyi pénzt sinkófált el "választások" ürügyén?” Ez a mondatod pedig teljesen értelmetlen.
Ezt a Drágázást meg légy szíves fejezd be velem kapcsolatban. Borzasztóan taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!