Fidesz hívek! Titeket nem zavar a fidesz korrupciója?
"Nem tudok ilyen oldalt mondani"
Akkor egyáltalán mire számítottál? Értelemszerűen a korrupcióról nem azok fognak beszámolni, akiknek érdekében áll. Ha valaminek a kritikáját akarod hallani, akkor a kritikusait kell felkeresned. Onnantól kezdve pedig a tartalmat vizsgálni, nem pedig azt, hogy ki a kritikus.
“Transparency?? Ugye viccelsz? Egy ultra liberális szervezet ami mögött szintén liberális érdekcsoportok állnak, az neked hiteles? Ugyan már. Megrendelésre szidják azon országokat, melyek nem az ő beteg világnézetüket követik.“
Igazold már légyszi mind a két állításodat kérlek egy hiteles forrással, ha már ennyire leugatsz mindent. Szeretettel várom, és szerintem a többieknis.
21!
Kritikus lehet egy sajtó, de amit az ellenzéki gittegylet csinál, az túlmegy minden határon. Minden, valós eredményt meghazudtol, hogy akkor is nekik legyen igazuk. Úgy állitjátok be a Fidesz kormányt, mint ha valami észak korea szintű valami lenne. Ez az ami visszataszító. Magyar emberek teljesítményét tiporjátok sárba.
Lehet kritizalni a kormányt, néhány dologban vam is miért, azonban mindig és mindenért? Ilyen a világon nincs. Sajnos az egész ellenzék mögött hatalmas nemzetközi hátszél van. Ami csak akkor fog gyengülni, ha még több országban választanak konzervatív kormányokat.
Mindentudó okoska, amíg a nick nevedet nem tudod megadni nyelvtanilag helyesen, addig szerintem ne szólj egy szót se.
Mellesleg én személy szerint voltam szavazni, de hiába, ha 100an vannak bejelentve a határon túlról egy 60négyzetméteres házba, és hiába, ha szavazati jogot adtak a határon túliaknak, akiket pénzért és krumpliért vettek meg és kisbuszokkal szervezetten hozták át őket. (Youtubeon lehet nézni erről nyilatkozatokat még mielőtt megint jönne harcoskodni a kis forrás fetisiszta). Ahogy a “korrekt” választási rendszerrel sem tudok mit tenni, aminek hála hiába szavaztak összességében többen a többi pártra, mint erre a fosra, mert hát ugye az is testre lett szabva...
29!
Youtubeon mindenki azt állít amit akar. Másrészt, állításotok szerint ti vagytok a többség! Márpedig ha valóban ti vagytok, akkor bármilyen választási rendszerben ti kaptok több szavazatot. Minden alkalommal megvan a lehetőségetek hogy leváltsátok a Fideszt! Az hogy ezzel nem tudtok élni, mert képtelenek vagytok összefogni, az nem a mi hibánk. Amennyi energiát pazaroltok kifogásokra hogy miért is veszítetek, rájöhettetek volna réges régen. De csak azért sem. Hőbörögnötök könnyebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!