Fideszesek, akiknek csak 1-2 gyereke van, vagy nincs is gyereke, titeket nem zavar, hogy nem vagytok jó magyarok?
2019. aug. 11. 13:27
1/24 anonim válasza:
Ne felejtkezzünk el arról sem, hogy amelyikük csak lányt bírt nemzeni az nem igazi férfi csak impotens senki. :D
2/24 anonim válasza:
Mivel ilyen marhaságot csak ti mondtok, nem, nem zavarja a fideszeseket. Ahogy a többi sületlenség sem amiket állandóan kitaláltok, hogy miket gondolnak, mondanak és csinálnak a "fideszesek" és ugyanígy semmi közük a valósághoz.
5/24 A kérdező kommentje:
2#, de hát ezt nem én mondtam, hanem Kövér László házelnök úr!
2019. aug. 11. 13:41
6/24 A kérdező kommentje:
Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy ha az akinek 3-4+ gyereke van jó magyar, akinek ennél kevesebb van, az nem jó magyar, nincs ebben semmi nehéz. Én nem vagyok jó magyar, és a családomban, bár vannak sokan Fideszesek, egyiknek sincs 2-nél több gyereke. Most nem tudom akkor mi van... Akkor nem jó magyarok ők sem.
2019. aug. 11. 13:42
7/24 A kérdező kommentje:
#1 Igen, akinek csak lányai vannak, vagy nincs is gyereke, az végképp nem jó magyar, nem tesz semmit a hazáért, a nemzetért. Azokat ki kéne toloncolni az országból.
2019. aug. 11. 13:44
8/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, hogy a propaganda lapjaitokban hogyan forgatjátok ki a Fideszes felszólalok szavait..
9/24 A kérdező kommentje:
Tehát Kövér úr nem mondta ezt? Vagy nem így mondta? Van hiteles linked?
2019. aug. 11. 14:22
10/24 A kérdező kommentje:
És akinek csak lánya van az kudarcot vallott az ágyban? Erről mi a véleményed? Valóban így van?
2019. aug. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!