Fideszesek? Erről mit gondoltok? Nem zavar titeket egy kicsit?
BMW X5 xDrive 40i listaár (bruttó): 20 084 000 Ft. (forrás: bmw.hu, 2019. 05. 10.)
BMW X5 xDrive 40i hossza: 4992 mm (forrás: bmw.hu, 2019. 05. 10.)
Mészáros Lőrinc által építendő vasúti pálya hossza: 160 km (forrás: portfolio.hu)
Mészáros Lőrinc által építendő vasúti pálya ára: 750 000 000 000 Ft. (hétszázötven-milliárd forint) (forrás: index.hu)
160 km = 160 000 méter = 16 000 000 centiméter = 160 000 000 miliméter
160 000 000 miliméter osztva 4992 miliméterrel egyenlő kb. 32 051.3,
azaz 32 052 darab BMW X5 xDrive 40i hosszúságú az építendő vasútvonal.
32 052 darab BMW X5 xDrive 40i ára mindössze 643 732 368 000 Ft. (hatszáznegyvenhárom-milliárd hétszázharminckettő-millió háromszázhatvannyolcezer forint)
És akkor még mindig nincs korrupció?
Nem érzem a következők miatt:
1. Nem igaz, amiket írsz.
2. Ha igaz is, kit érdekel, ha én is jobban élek mint a MASZOP alatt. És nem csak én élek jobban, hanem minden ismerősöm.
Ennyi.
160 km = 160 000 méter = 16 000 000 centiméter = 160 000 000 miliméter
Engem egyedül ez zavar, de mit csináljak, már úgy megszoktuk!
Irigylem a pihent agyadat és hogy ennyire ráérsz!
#1-es, miért nem igaz? Számolj utána, a matek nem szokott hazudni.
#2-es, mi a zavaró benne?
Unatkoztál órán? Miért nem piramis-egységbe számoltad át vagy nézted meg, hogy hány trappista sajtot lehetne az árából venni?
Mi köze a vasútnak egy luxusautóhoz? És mi köze mindennek a korrupcióhoz? Valaki nem vasutat épített hanem odarakott pár luxusautót helyette, hogy azon járjanak a vonatok, vagy mi?
Amúgy komolyan azt hiszed, hogy Mészáros Lőrinc megy oda és megépít 160 km vasutat a kér kezével? Nem tűnt még fel neked, hogy nem a cég tulajdonosa szokott ott ülni a markoló ülésében és nem rohangál összevissza, hogy mindent egyedül elkészítsen?
Vagy olyan apróság, hogy amit a CÉGEI vállaltak azt meg is csinálták?
Neked talán ingyen adnak mindent a boltban és ha fizetned kell akkor már a boltos ellopta a pénzedet? Te ingyen végzed a munkádat, tolvajjá válsz, csak mert kapod a fizetésedet?
Egyrészt nem tudom hogy igaz-e amit írsz, de a korrupció nem most kezdődött. Már 2004-2009-ig összelopták az országot + a Strabag zsákszámra vitte ki a pénzt, miközben magyar családok mentek tönkre miattuk. Rengeteg öngyílkos lett. Most legalább senki sem visz ki semmit. Minden magyar kézben van. Mészáros magyar embereknek ad munkát. Itt él, itt várásrol ide pörgeti a gazdaságot.
Az MSZP-SZDSz idején majdnem államcsőd volt. Úgy kellett várni az IMF hitelt hogy utalják a nyugdíjat 5 nap késéssel, mert semmi likvid tőke sem volt a kasszába. Az országot tönkretették, az államadósság rekord mértékű volt. A villany,víz,gáz,fűtés a multiké volt. Annyit emeltek rajta amennyit nem szégyelltek. A fizetésed fele rezsire ment el. Bércsökkentések, bérbefagyasztások voltak és magas infláció
Ma a rezsi alacsonyan van tarta államilag. Évenként béremelések vannak. Alacsony az infláció, csökkenő államadósság mellett gazdasági növekedés és reálbérnövekedés van. Remélem nem akarsz visszatérni a 2010 előtti nyomorhoz?
Most matekozzunk???? (Hülye gyerek!)
Nekem nem jön ki!!!!! Mert neked van egy mészároslőrinces egyenleted, végeredményed, amit behelyettesítéssel ellenőrizni (összehasonlítani) akartam, oszt nem gyütt ki!!!!
Mer' van ugye a nyugatira megálmodott kormányzati negyed, amire van költség dögivel, csak nincs hozzá négyzetcentiméter!!!!
(Hogy miként jön ehhez egy Bmw listaára? .... Na.... Itt végképp elszakadt a fonal....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!