Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, titeket nem zavar...

Fideszesek, titeket nem zavar a sok mutyi?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor miért nem? Az hogy vannak mutyik, vitathatatlan, így a kérdés adott.
2018. szept. 7. 12:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%
De, főleg a legnagyobb, a 4-es metrós, ezért is lett elkergetve a baloldal, amelyik felelős érte.
2018. szept. 7. 12:32
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Persze hogy nem zavarja őket. Egyfelől ők nem annak fogják fel. Másfelől észre sem veszik. Aztán meg meg is lehet magyarázni, feltéve, ha eléggé odafigyelünk a propagandára.
2018. szept. 7. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
De.
2018. szept. 7. 12:35
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Már hogyne zavarna
2018. szept. 7. 12:36
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Zavar, de nem tudok vele mit csinálni, ellenzék nincs.

Nekik fontosabb a migráns meg hogy a magyarok mennyit bűnöznek.

2018. szept. 7. 12:37
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Csak addig zavart míg nem a Fidesz mutyizott.
2018. szept. 7. 12:39
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

#1 Egyik elemzés szerint:

"A 4-es metró 452 milliárd forintba került, ebből a gyanú szerint 272 milliárd érintett csalással, szabálytalan felhasználással, 166 milliárdot pedig elloptak."

Ez csak csepp a tengerben a többi ezer milliárdos sztorikhoz képest. De biztos az a megoldás, hogy egy tolvaj banda után jöjjön egy másik...

2018. szept. 7. 12:40
 8/18 anonim ***** válasza:
13%

Engem az zavar -nem vagyok Fideszes-, hogy a Fideszes mutyiról csak beszéltek, de a bizonyítás elmarad. Ez így jellemtelenség! Tessék bizonyítani, feljelenteni, börtönbe zárni! Majd akkor beszélhetünk arról, hogy ti vagytok-e az igazmondó juhász.

Ezért is csökken vészesen az ellenzék támogatottsága, mert csak a mocskolódás megy, bizonyítás meg sehol.

2018. szept. 7. 13:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Az igazmondó juhászt ott Felcsúton éjjel elütötték, belehalt.
2018. szept. 7. 13:07
 10/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként ezt a 4-es Metrós dolgot nem értem. Pontosabban, addig értem, hogy túlárazták. De most, hogy készen van, a hozzá kapcsolódóan megépített üzlethelyiségek miért üresek ??? Most nem az akkoriak állapítják meg a bérleti díjakat, hanem a mostaniak, akkor miért nem adják olyan áron, amennyiért kivennék ?
2018. szept. 7. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!