Fideszesek közül zavar valakit hogy OV cigány-zsidó származású?
Állítólag csúnya dolog a rasszizmus.
Ha forrást, linket, bizonyítékot kérek, haragudni fogsz?
Én kedvelem a romák és az itraelitákat is. Több barátom van közölük.
Baj, ha megkérlek hogy ne használd a pejoratív cigány jelzőt ? Van nekik becsületes nevük is.
2.
A látszat olykor csak. Én meg ismertem Lakatost, Rostást aki nem volt cigány. Vagy pl. a kiváló Laár Andrást sokan zsidónak hiszik a fizimiskája után, holott nem az.
És mégegyszer: most Orbán zsidó - e, cigány - e, és egyszersmind antiszemita, mert az is szokott lenni.
"pejoratív cigány jelzőt"
Ezt a népcsoportot magyarul így hívják: cigány. Így van magyarul. Ez az igazi nevük. Vagy akkor mondjuk, romapecsenye, romazenész, romaútrament a falat, romameggy, "húzd rá roma csak azért is!"?
"egyre inkább látszik"
A kérdésedből ugye tudod, hogy mi az, ami látszik? Mélysötétség...
Anyakönyvi bizonyíték?
Ja hogy semmi csak egy idióta által kitalált valamit terjesztesz hogy ezáltal Te is az idióták közé sorold magad.
gyk kérdése:
"Miért ilyen ellenséges az itthoni közhangulat a fiatalokkal?
Akármelyik médiát nézem kormánypárti vagy ellenzéki állandóan azon megy az ajvekolas hogy a fiatalok, "mennyire önzőek, semmirekellőek"."
És hülyék, mint a fenti példa is mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!