Fideszesek közül zavar valakit hogy OV cigány-zsidó származású?
#20 szerintem nem azzal vádol
amúgy engem sem zavarna, de én nem vagyok Fideszes :)
22.
Akkor szerinted mivel rágalmaz -többek között-, ha nem azzal, hogy a cigányokat és a zsidókat bántjuk?
23.
EU-s pénzek ellopása, családtagoknak, haveroknak átjátszása, nem fideszes vállalkozások ellehetetlenítése stb. el kéne olvasni 60 valahány oldal... még nem olvastam el..
24.
Ha ennyire értetlennek mutatod magad, akkor egyszerűen kérdezem. Mi a bajod avval, amit a 10-es írt?
"Nem vagyok ugyan fideszes, de engem momentán az sem zavarna, ha néger lenne, ha tenné a dolgát."
De épp emiatt nem is teheti a dolgát, nem hazafi, nincs magyarságtudata, csak a szerzés, hazugság, stb. Már azt is kategorikusan tagadja, milyen származású. Pedig a lánya is feltűnő jelenség.
Mivel a fidesz nyíltan védi a zsidókat és zsidó származású embereket, így értelemszerűen a híveinek sem lehet baja velük. Ha Orbán zsidó lenne, rég felvállalta volna, főleg ma.
Másfelől, nagyon ritka az a zsidó, aki ilyen szinten titkolná, illetve titokban TUDNÁ tartani.
Ha Orbánnak bármi köze lenne a zsidósághoz, már régen hír lett volna belőle, de nincs. Ami azt illeti, a leghalványabb köze sincs a zsidókhoz.
A cigányokhoz?
1. egy előző válaszoló írta, hogy van nekik tisztes nevük is. Addig nem hívom romának őket, amíg "Magyarországi CIGÁNY párt" létezik, másfelől ők is cigánynak hívják magukat, ez olyan,mintha a zsidókat mától izraelitának kéne hívni, Kikérném magamnak...
2. Az meg mégis kit érdekel,hogy van benne? Még valláshoz sem kötődik az a dolog. A lehető legjelentéktelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!