Fidesz hívek! Titeket nem zavar a fidesz korrupciója?
10! Jó vicc! Egy bohóc által indított kamu oldal. Ez ám a hiteles forrás.
A 4-esnek igaza van. Hiteles forrást adjatok mar a korrupcioról. Nem ám valami álcivil, meg ellenzéki gittegylet kamuoldalait kell forrásként megjelelölni. Nekik minden korrupció amiből kimaradtak
Mi nektek a hiteles? Az index, 24, 444, átlátszó, portfolio nem hiteles.
Origó vagy 888 linket akarsz vagy mit?
Látom néhány embernek nagyon nem esett le, hogy mit akartam mondani a 4-es metró példájával. Csakmert az ügyészség nem akar tudomást venni róla, másoknak pedig nincs joguk és lehetőségük nyomozni és ezáltal bizonyítani bármit is....mégis mi a jó francot várnak el egyesek?
A Fidesz elszámoltatást ígért 2010-ben. Történt bármi is? Most mondjátok meg nekem, mi a valószínűbb: az, hogy nem történt semmi büntethető, vagy inkább az, hogy közösen takargatják a szennyesüket?
Transparency?? Ugye viccelsz? Egy ultra liberális szervezet ami mögött szintén liberális érdekcsoportok állnak, az neked hiteles? Ugyan már. Megrendelésre szidják azon országokat, melyek nem az ő beteg világnézetüket követik.
Hvg? Baloldal szócsöve? Jó vicc mint forrás
Akkor mi a rákot akarsz? Bármit mutat neked az ember, rávágod, hogy az hiteltelen. Így én is tudom csinálni.
Te ezt komolyan gondolod?
Mondj már egy oldalt amire nem azt fogod mondani hogy hiteltelen soroslibsi propaganda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!