A fidesz hívek mit köszöngetnek állandóan orbánnak?
Figyelt kérdés
Akármit kirak vitya a fészbukra, a hívek megköszönik.2019. júl. 29. 22:03
1/8 anonim válasza:
A boldog karácsony kívánást meg illik köszönni
2/8 anonim válasza:
Bizonyára. Van bármi oka annak, hogy ingyen odaadod a személyes adataidat egy ilyen Amerikai-Izraeli oldalnak?
3/8 anonim válasza:
Mindenidők legnagyobb kilakoltatási hullámát, és mindenidok legnagyobb külföldre menekülési hullámát.
4/8 anonim válasza:
Azt, hogy nem az őrűlt ballibsik vannak hatalmon, mert akkor államilag támogatott műtét során felvarrathatnád a péniszed a fejed búbjára, és átirathatnád a gendered nőstény kisvonatra.
5/8 anonim válasza:
Nem sorolom fel részletesen mind a 1392874 tényezőt, de rengeteg köszönnivaló van:
- a 27%-os áfa
- 70%-os jöevedéki adó
- a 320 forintos euró
- 400 forintos benzin
- 100 ezret el se érő nettó bér
- 400 órás túlóra keret
nah jóvvan mára ennyike.
6/8 anonim válasza:
Mindent. A napsütést, az atyai gondoskodást, a napi betevö falatot, a szépséget és a reményt.
7/8 Taktikaianalfabéta válasza:
A levegőt mert még egyenlőre ingyen van.
8/8 anonim válasza:
Nem hívek hanem szavazók. Te örülnél ha én ellenzéki hívőnek hívnálak és nem szavazónak? Egyébként én a gazdagságomat köszönhetem Viktornak. Miért szavaznék másra? Szép volt Fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!