Titeket nem zavar ez a pisi/kaki szag a belvárosban? Miért nem takarítanak?
https://www.youtube.com/watch?v=PQtx2djlLAE&t=309s
A videóban a Jászait mondják, de közel sem csak a Jászain probléma ez, hanem az EGÉSZ belváros ilyen. És a kommentelők sem csinálnak semmit a videó alatt, csak fotel forradalmárkodnak, de senki nem tesz semmit.
Titeket nem zavar, hogy 10 méterenként megcsap az ürülékszag? Miért nem takarítanak, vagy üzemeltetnek ingyenes nyilvános WC-ket, mint a hanyatló nyugati nagyvárosokban? Érdekes, más európai nagyvárosok nem ilyenek...
Aki oda szarik, hugyozik, hány bárhova, azon a nyilvános wc sem segít.
Takarítani meg ahogy láttam elég sokat szoktak a belvárosban, de nyilván nem lehet naponta 3-szor végig menni minden utcán.
LEginkább az embereknek kellene megtanulni kulturáltan viselkedni.
De zavar.
Azért nem takarítanak többet, vagy üzemeltetnek több nyilvános WC-t, mert kell nekik az a pénz. Ha választhatnál, hogy megy egymilliárd forint a zsebedbe, vagy kicsit jobb illat lesz a belvárosban, te is a milliárdot választanád. Hát Orbán is, Gyurcsány is, stb.
Nem tudom te hol jártál a nagy világban, de én Londonban élek, és nem tudok úgy végig menni a városon keresztül, hogy ne érezzem a húgy, kaki vagy a fű büdös szagát-
Thaiföldön, Vietnámban, sokszor elviselhetetlen a szag. Párizsban sokszor olyan bűz van, hogy az ember öklendezik tőle.
Egyedül Kínában, és Japánban nem éreztem semmi bűzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!