Csak engem zavar, hogy a parlamentben szinte kizárólag az a Jobbik, MSZP, LMP képviseli az ellenzéket, akik valószínűleg 2022-ben be sem jutnak már?
Az ellenzék vezető erejének a DK-nak alig van pár képviselője, a Momentum pedig bent sincs holott 2022-ben szinte biztos hogy ez a két ellenzéki erő jut csak be a parlamentbe.
Az MSZP-s, jobbikos, LMPs képviselőknek nem kellene átadniuk a mandátumaikat a DK-nak és a Momentumnak hogy valóban az ellenzéki választók akarata legyen a parlamentben képviselve?
Az,hogy a DK áll az ellenzék élén,nagyobb tragédia,mint hogy a Fidesz van kormányon..
Az SZDSZ-t idéző liberális ámokfutást rendező Momentumról ez szintén elmondható.
Én ellenzéki vagyok,de lehet legközelebb muszáj lesz a Fideszre szavaznom,nehogy újra Gyurcsány legyen.
"Az MSZP-s, jobbikos, LMPs képviselőknek nem kellene átadniuk a mandátumaikat a DK-nak és a Momentumnak hogy valóban az ellenzéki választók akarata legyen a parlamentben képviselve?"
Nem mivel demokratikus és törvényes valasztàson alakult ki a jelenlegi helyzet. Amiről írsz az a demokrácia ellenes.
Miért,ha valaki nem szimpatizál a hazug Gyurcsánnyal vagy a libsi Momentumotokkal az már fideszes?!
Én pont ezt a hozzáállást utáltam 2006-ban, hogy aki utálja az MSZP-t, azt lefideszesezték, aki utálja a Fideszt, azt leemeszpésezték, aki meg utálja mindkettőt, az úgy van vele, hogy a belgák hova álljanak. Jó lenne, ha nem jönne vissza. A Momentum nekem is ellenszenvesebb a fidesznél, katasztrófa lennének kormányon.
DK mint az ellenzék vezető ereje? Melyik országról beszélsz te? :D
16:02: az EP-választáson ez a helyzet állt elő, ha tetszik, ha nem. Én sem örülök neki, de úgy tűnik, Fletó jól taktikázott, hogy háttérbe vonta magát, és a feleségét tolta előre.
Az első válaszoló pedig kétségtelenül nem ellenzéki. Aki szerint a DK és a Momentum rosszabb a Fidesznél, az egyszerűen nem lehet az. Én Fletónak nagyon sok bűnét megbocsátottam az utóbbi években, mert kiderült, hogy messze felül lehet múlni az ő inkopetenciáját vagy rombolását is. A Fidesznél rosszabb, károsabb pártot elképzelni is nehéz. Talán ott A Mi Hazánk, de az a helyzet, hogy valójában ők is a Fidesz bábjai.
"Az első válaszoló pedig kétségtelenül nem ellenzéki. Aki szerint a DK és a Momentum rosszabb a Fidesznél, az egyszerűen nem lehet az."
Csak egyet mondok a Momentum programjából: 30 ezres családi pótlék. Abba az országba, ahol már 12 ezres családiért is orrba-szájba szaporodik a mélyszegény réteg. Ha ez nem változtatja ötven év alatt Bangladessé az országot, akkor semmi. Én utálom a fideszt, de azt az egyet el kell ismerni, hogy ők legalább a dolgozó ember gyerekvállalása mellett állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!