Balliberálisok! Titeket nem zavar, hogy az ellenzéki pártok semmit nem erősödtek az elmúlt 7 évben?
Ilyen töketlen ellenzéki politikusok lennének?
Már 7. éve, hogy a bizonytalanok tábora folyamatosan nő, de az ellenzék nem tudja őket megszólítani. Miért?
De, zavar.
Nem tudom pontosan, hogy miért van így.
Még mindig ezen lovagolsz?
És az téged nem zavar, hogy Viktorkád 10milliárdért vásárol 2db A319-es AIRBUS-t az Air Berlin légitársaságtól?
Milyen pénzből és milyen célra szerinted?
Másra nem kellene pénzt elherdálni?
Inzultációs kérdőívre, repülőre, műkincsre, kőkeresztre van pénz... de a szegénység megállítására, az EÜ rendbehozatalára, oktatásra miért nincs?
Ez elég gyenge próbálkozás a számokat elnézve (csak a magyarországi):
Fidesz 2010: 2 706 292 szavazat a 5 132 531-ből
Fidesz 2014: 2 142 142 szavazat a 4 918 934-ből
Egyéb kérdés?
De zavar.
Az a helyzet, hogy értem én, hogy mit szeretnének, meg teljesen logikus is, de se program, se miniszterelnök-jelölt, semmi.
Megszólítani pedig azért nem tudja a bizonytalanokat a baloldal, mert nem populista. Persze populista ígéreteket tudna tenni, de tudja, hogy ez az érzékeny szavazótábor rögtön számonkérné azt. Márpedig az a helyzet, hogy az ország kakiban van és nem biztos, hogy főleg az első intézkedések olyan népszerűek lennének.
Másodsorban tudják, hogy az ország milyen helyzetben van, pl, hogy 2020-ra kiapadnak az EU-s fejlesztési források és nem biztos, hogy szeretnének ilyen környezetben kormányozni.
Plusz még ott lesznek a bebetonozott fideszes emberkék (főügyész, közt elnök, ÁSZ elnök, Alkotmánybíróság), akik minden erejükkel a baloldali kormány megbuktatásán dolgoznának minden erejükkel.
Nos ilyen felállásban őszintén én nem akarnék nyerni.
Azért, mert a magyar lakosságnak mélymagyar politikai erő kell, ugyanis végtelenül beszűkültek.
Ez ennyire egyszerű.
Valakinek nem tetszik a kommentem, ami arra utal, hogy GYEREKEKET KÉNYSZERÍTENEK TÉRDRE a Fideszes politikus előtt!
Ez kérem Tisztelettel a DIKTATÚRA kezdete...
Nekem senki ne mondja, hogy "nincs" diktatúra, mert MÁR AZ VAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!