Balliberálisok! Titeket nem zavar, hogy az ellenzéki pártok semmit nem erősödtek az elmúlt 7 évben?
Ilyen töketlen ellenzéki politikusok lennének?
Már 7. éve, hogy a bizonytalanok tábora folyamatosan nő, de az ellenzék nem tudja őket megszólítani. Miért?
"És az téged nem zavar, hogy Viktorkád 10milliárdért vásárol 2db A319-es AIRBUS-t az Air Berlin légitársaságtól?
Milyen pénzből és milyen célra szerinted?"
Nem tudom hogyan jön ez a kérdésemhez, de köszi, hogy megosztottad. Majd ha tudsz érdemben válaszolni a kérdésemre, tedd meg.
"A Fidesz sem erősödött, ugyanaz a szavazótábor"
Hova erősödjön tovább? :D
"határon túliak pénzelésével tudnak már kínjukban operálni."
Ez egy Gyurcsányista szöveg, amiről 10-ből 9 ember tudja, hogy ordas nagy hazugság. Mennyit kapsz ezért a kommentért?
"Fideszt kevesebben akarják, mint a kormányváltást, ez kőkeményen bebizonyosodott már 2014-ben, a választási eredmények egyértelműek."
Ezt magyarázd el, mert nem értem. Ha többen akarnának kormányváltást, akkor erősödnének az ellenzéki pártok. Erősödnek?
"Nem csoda, hogy szeretnék mantrázni azt amit a kérdező is próbál"
Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a balliberálisok vergődnek és próbálják bebizonyítani, hogy igenis kormányváltó hangulat van. Ami egyértelmű, hogy nincs (csak a saját fejükbe).
"Nos ilyen felállásban őszintén én nem akarnék nyerni."
Akkor fogadjuk el, hogy az ellenzék nem más, mint megélhetési politikusok gittegylete. Oké, köszi, én is így gondoltam!
#2 "de a szegénység megállítására, az EÜ rendbehozatalára, oktatásra miért nincs?"
De van...
A minimumbérektől a legtöbb szektorban nőttek a fizetések...
Az üzletek tele vannak, az emberek költenek...
Nyilván lehet még fejlődni, de ez már a jó irány...
És mindenféle infrastruktúrát kell fejleszteni, mert ha a pénzeket gyorsan szétosztjuk a szegények között, ahogy a szocik teszik, akkor holnap mit osztunk, ha nem termeljük meg? Hívjuk az IMF-et?
Ami meg az egészségügyet illeti...
Beveszed az ellenzéki mantrát, pedig az ellenkezője igaz:
- 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
- 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban.
- 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
- 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek.
- 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése.
- 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
- a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
- 11,2 milliárdos beruházás a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Még néhány kórházi tétel:
- 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP-en.
- 2.) A Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítása.
- 3) Heves megye, Markot Ferenc kórház 6milliárd.
- 4) Szombathely Markusovszky kórház.
- 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd.
- 6) Bethesda gyerekkórház. BP.
- 7) Debreceni kórház.
- 8) Körmendi kórház, épülőben 1.4 milliárd.
- 9) Kaposvári kórház. 1.5 milliárd!
- 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórház..
- 11) Bajcsy-Zsilinszky kórház. BP felújítva.
- 12) KARCAGI kórház.
- 13) Várpalotai kórház.
- 14) Uzsoki kórház. BP. 6.5 milliárd ft.
- 15) Nyíregyházi kórház.
- 16) Dombóvári kórház.
- 17) Hódmezővásárhelyi kórház 896 millió.
- 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórház.
- 19) Siófoki kórház. 19) Pécsi kórház.
- 20) Mohácsi kórház.
- 21) A győri Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: »Kórház fejlesztések Magyarországon« .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel!
#12.
Hagyd, ezekről a balliberális sajtó nem számol be. Nem tudnak róla, csak fúj-fúj kormány, fúj-fúj Fidesz. (Tökéletes példa a #2-es, aki ahelyett hogy érdemben válaszolt volna a kérdésemre, inkább egy teljesen más témát hozott fel.)
"Akkor fogadjuk el, hogy az ellenzék nem más, mint megélhetési politikusok gittegylete. Oké, köszi, én is így gondoltam!"
Nem csak az ellenzék! De 1-et értek.
Mind FIDESZES város, amiket felsoroltál, 12-es...
Csodálkozol, hogy csak ezeket fejlesztik??
Akkor mégis csak fejlesztik?
A fideszes bérkommentelők mindig a kórházfelújításokkal jönnek, csak azt hallgatják el gondosan, hogy hiába a csilli-villi új kórház, ha se orvos, se felszerelés nincs bennük megfelelő számban, a betegnek kell elemet, kötszert, stb. vinnie, nincs megfelelő fűtés, hullák hevernek napokig a mosdóban, stb.
Nem is beszélve az évente több tízezer emberről, aki kórházi fertőzésekben és hasonló megelőzhető problémákban hal meg.
Szóval be lehet fejezni a csúsztatásokat és a hazugságokat, tudatosan romboljátok szét az egészségügyet. Csak az építkezések a fontosak, mert azok szép látványos beruházások, ja és szénné lehet mutyizni őket.
Azért nem erősödnek,mert egyre alacsonyabb az értelmi színvonal az országban.
Az egy dolog,hogy akik haszonból szavaznak a fideszre,annak ellenére,hogy tudják,hogy káros az országra nézve hosszútávban a kormányzásuk,mégis rájuk szavaznak.
De hogy olyan emberek is erre szavaznak,akiket konkrétan ez a kormány semmiz ki,és annyira buták,hogy nem veszik észre.
Lásd közmunkások,megélhetési gyerekvállalók,nyugdíjasok lekenyerezése,romák lekenyerezése,migráncsfélők,soros terv hívők..
Egyszerűen azt kell mondanom nem az ellenzékkel van a baj,mert nagyon sok ellenzéki párt van,hanem az emberekkel akik csak vagy a pillanatnyi haszonszerzést látják szem előtt vagy,hogy milyen gyerek után járó segélyt lehet kapni,vagy 20 ezer Ft-os bözsi utalványt,vagy pár kg tüzelőt vagy krumplit.
És addig el sem jutnak,hogy bármelyik ellenzéki párt programját elolvassák,mert mikor meghallják mit osztanak,amitől a proli életük megmaradhat proli szinten már nem is érdekli őket semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!