Miért van ennyi liberális ember Európában?
Miből indult ki mindez? Hogy erősödött meg ennyire a liberalizmus.
Magyarországon ki liberális és ki nem? (Politikusokra értem)
Németországban Angela Merkel liberális?
Szerintetek normális a mai migránshelyzet? Te támogatod hogy Európát muszlimok töltsék ki? Helyette nem lenne jobb egy egyesített Európa ahol inkább az európai emberek töltsék ki az űrt. Mi közünk van egyáltalán az arab világhoz? Hogy kezdődött ez az egész migránsügy?
"Oltogatod a válaszolókat és te zokogsz bunkóságról? Nem mondom, vastag bőr van a pofádon..."
Nagyon valószínű hogy az utolsó válaszolótól kaptam ezt a zaklató üzenetet. Mi lesz a következő? Levélbomba a postaládámban?
Egyáltalán nem oltogattam senkit. Csak érdekel a politika, kíváncsi vagyok mit gondolnak erről az egészről az emberek. Mert tudom hogy ami a híradóban megy 80% népbutítás.
Elég szomorú hogy még egy kérdést sem lehet feltenni anélkül hogy valaki ne oltogatna és zaklatna és egyáltalán miért vannak felháborodva?
Én nem oltogattam és nem trágárkodtam senkivel, beszoktam tartani a szabályokat, csak néha elpattan a cérna, amikor már azt látom hogy mindenkinek csak a jelentgetésen, lepontozáson és a trágárkodáson és a leszóláson van a hangsúly. Észérvek 0.
Azok akik értelmesen és nem provokatívan leírták a válaszukat nagyon köszönöm.
Ha be szoktad tartani a szabályokat, hogy lehetséges, hogy közzétetted egy privát üzenetedet?
Nem kell zokogni kisgyerek, aki annyira sötét, hogy előbb veri a nyálát egy állapot miatt, megfogalmazva a kérdésében egy nem is annyira burkolt véleményt, majd két mondattal később kiderül, hogy amiről véleményt alkotott, arról azt sem tudja micsoda, az inkább fülét, farkát behúzva köszönje meg a válaszokat! Azokét is, akik rávilágítottak, mekkora önellentmondásban vagy!
Ami pedig a provokációt illeti:
"Miért van ennyi liberális ember Európában?" Már ez a kérdés is provokatív. Sugallja a folytatást: "mert egy is sok, mert miattuk vannak migránsok, még az eső is miattuk esik, stb."
Már ez elég provokatív.
Liberális az, aki a "mindent szabad, ami nem tiltott" elvet vallja. A liberálisok nem akarnak erővel "megoldani" dolgokat, nem akarják eltaposni azt, ami nekik nem szimpatikus, (lásd melegek, meg a szélsőséges idióták híresek jó viszonya). Liberális az, aki a migránsokat sem akarja csak azért kitolncolni, felgyújtani, elföldelni, mert az menekülni merészel a saját hazájából, mielőtt az iszlám állam, vagy annak afrikai leányvállalata, a boko haram lemészárolná őket is, mint előttük már k...a sokakat, "mert miért ne?" alapon. Igen, más kultúrából jönnek, igen, van köztük nagyon egyszerű, buta, primitív és bizonyára rossz ember is. Mindegyik típusból van bőven európai (még közelebbről magyar) kiadás is. Tehát azért visítani, "mert biztos van köztük primitív bűnöző, meg terrorista" pont ugyanolyan demagóg f...szság, mint amiatt visítani, hogy "nem akarunk iszlám nemzet lenni". Pár száz migráns, kontra 10 millió magyar...no comment...
Amiatt miért nem visít senki, hogy csak Magyarországon évek óta él eleve több 10 ezer "migráns"? Mert ők nem egy migránshullámmal jöttek, hanem idenősültek, mentek férjhez, jöttek tanulni, dolgozni, tököm tudja mi mindenért? Ők nem jelentenek veszélyt, csak azok, akik a halál elől menekülnek? Ráadásul utóbbiak ellenőrzött emberek volnának. A már itt levő több 10 ezer meg nem az. Orbán egy féreg amiért meghülyíti az embereket.
Angela Merkel nem liberális, "csak" emberből van.
Magyarországon azért lehet sejteni, hogy kik a liberálisok. Akik a radikális gondolkodást elutasítják. Magyarul a fidesz és a jobbik nem.
Nem, nem normális a migránshelyzet. Ahogy az sem, hogy ezeknek az embereknek a hazájában háború dúl, aminek az égisze alatt terroristák mészárolnak le mindenkit, akire rátörik az ajtót. Mi pedig ezeket az embereket akarjuk visszalökni a biztos halálba. Mintha te bekopognál hozzám, mert a nyomodban van egy baltás gyilkos, én meg rád csapnám az ajtót, hogy nem engedlek be, mert biztos bűnöző vagy. Emberség kérdése. Én sem örülök, hogy jönnek. Annak sem, hogy azért, mert van köztük is agresszív, hőzöngő, követelőző egysejtű is, az összesét így kezeli a közvélemény. Ki miatt is? Igen, orbán uszítása miatt. Alapból is egy utálatos nemzet vagyunk, erre most ez a féreg még rá is jtszott.
Sötét középkori elbutított vadparaszt vagy kérdező, aki ráadásul síkbunkó is egyben...
Ezért is vagy konzervatív bunkókirály...
9.22.
"liberális aki szerint minden szabad, ami nem tilos"?
Nem hiszem. Inkább azt szabad, ami másnak nem rossz, nem árt, nem?
Aki olyat csinál, ami ugyan nem tiltott, de másnak hátrányára van, az nem liberális. Az valami más.
Ami most liberalizmus alatt fut, az ál-liberalizmus, vagy "szabadosság", ha úgy tetszik. Önfelhatalmazott "szabadság" a következmények figyelembe vétele nélkül.
Hogy lenne normális a mai helyzet, migráns vagy bármi más. Az egyesített Európa meg még nagyobb ökörség, bocs.
Egy olyan dolgot mutass, ami mindenkinek jó! Egyetlenegyet!
Nincs ilyen. Tehát ha a te elméletedből indulnék ki, akkor aszeri t liberalizmus nem is létezhet. Ez viszont ismét ellentmondásos azzal a kijelentéseddel akkor, hogy most ál-liberalizus van. Hiszen akkor nemlétező dologról beszélünk.
Az agyhalott pontozóbajnok kérdező meg bekaphatja az öszes f....mat. Ha helyreteszem a buta agyát az a baja, ha megválaszolom a provokatív kérdését, akkor meg az a baja. Gyerünk hülyegyerek, van még 49%, nullázzuk ki! Nyomoronc...
Nem azt mondtam, hogy "jó" mindenkinek, hanem , hogy nem káros másoknak. Teljesen más.
Ha nem tetszik az ál-liberalizmus, mint kifejezés, sajnálom, akkor is az, amit a szó kifejez, liberalizmus álca mögötti szabadságelvétel másoktól, mégpedig alantas hátsó szándékok miatt.
Mondhatjuk mű-liberalizmusnak is, ami a felszínen talán felületes szemlélőnek tűnhet liberalizmusnak is, de mégsem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!