Ti nem élnétek egy nemzetek feletti, határok nélküli világállamban?
"Nagyon banális példa: Én szertem ha a férfiak előre engednek, vagy kinyitják az ajtót. És bunkónak tartom a németeket, mert ők ezt nem teszik meg, akár még fel is löknek ha épp sietős az útjuk.
A német nőknek az a fura ha a férfiak udvarisakodnak velük, mert ők ezt úgy veszik, hogy a női egyenjogúsági mivoltukban sértik meg őket."
Ennek sok köze nincs az egyenjogúsághoz, a német az eleve egy ilyen bunkó nép. A körforgalomban pl simán elé vág egy negyven tonnás szerelvénynek, nagyjából leszarva még a közúti közlekedés szabályait is. Neki elsőbbsége van, mert ő német!
"Nyilvánvaló, hogy az emberiségnek egyesülnie kell, ha egyáltalán túl akar élni."
Igazad lehet! Ez a büdös emberiség az elmúlt évezredekben azért pusztult ki lépten-nyomon, mert nem volt egyesülve.
Élnék én csak legyenek törvények és igazságos legyen.
Egyébként gyakran tapasztalom Magyarországon, hogy elítélik az angolul vagy más nyelvet tudó és kultúrákat ismerő embereket.
"Igazad lehet! Ez a büdös emberiség az elmúlt évezredekben azért pusztult ki lépten-nyomon, mert nem volt egyesülve."
Arra akarsz utalni, hogy a nagy tömegmészárlások ellenére talpon vagyunk, úgyhogy nem kell nemzetek fölötti világállam? Magyarul csak ironizáltál?
Élnék, ezekkel a feltételekkel:
- nincs központi irányítás
- lokális közösségek
- szabad hozzáférés a természeti kincsekhez, és a kinyeréshez szükséges technikai eszközökhöz (megújuló energia plusz élelmiszer)
- az emberek min. 75% együttműködő, és nem versengő jellem (így a többség MINDIG leszavazza az agrasszort)
- pszichopátia, mint emberi személyiségzavar pontos jellemzőinek, felismerésének KÖTELEZŐ ISMERETE minden polgár számára (nem egyszerű ám)
- terhességek jogi leállítása mindenhol (akik már terhesek, azoktól természetesen nem vetetném el, de kötelező fogamzásgátlást vezetnék be, mert a háború/veszekedés oka mindig a szűkösség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!