Valóban átértékelődnek a nemzetek?
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Mégis hol szab határt a multiknak? :) Nem, nem ez az egyik célja.
Igen, van értelme nemzetekről beszélni.
Zárkózz be egy románnal egy hangszigetelt szobába 24 órára, és rájössz, miért.
A környezetpusztítás következményei hamarabb döntik be ezeket a mammutvállalatokat, mint végleg eltűnnének a nemzetállamok.
Azután, hogy ez jó-e, vagy sem, azt mindenki döntse el.
A komment megírásának időpontja: ma 19:42
Mond, te beszéled a magyart? Én azt írtam, hogy ez VOLNA az eredeti célja, TÖBBEK KÖZÖTT ezért jött létre. Azt NEM ÍRTAM, hogy ezeknek MEG IS FELELNE.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:51
Soha nem lenne olyan, de nem is az a lényeg. A mai nemzetállamok a kiterjedt, soknemzetiségű, multikultúrális birodalmakkal szemben már nem sokat érnek, Németország még úgy ahogy tartja magát. És a liberalizmus célja nem a nemzeti sajátosságok megfojtása, nem kellene az eszmét összekeverni a magyar viszonyokkal és a haza kiárulásával. Az USA lenne a minta a multikulturalizmusban, nem az EU - egyébként nem tudom miért nem veszik észre, hogy a mi megközelítésünk totálisan téves - ott a bevándorlóknak ha törik, ha szakad alkalmazkodnia kell. Ez lenne a lényeg.
"Óriási különbségek és ellentétek vannak az európai nemzetek közt."
Ez a hatalmas nagy ellentét a 19. század és a nemzetállam létrejöttének a terméke. Ha nem lett volna ez a nagy nemzetállamosdi láz, akkor a saját nemzetiségieink sem akartak volna elszakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!