Melyek azok a nemzetek akik Magyarországgal jó baráti és gazdasági viszonyt létesítenek?
Figyelt kérdés
Magyarország,külföld,nemzet gazdaság,barát2012. szept. 30. 15:11
1/5 anonim válasza:
Barátilag leginkább Lengyelország, Finnország.
2/5 anonim válasza:
Leginkább Németország. Amikor dolgoztam gépészetbe nem volt semmilyen más megrendelőnk csak német. Illetve volt egy osztrák is. Nem mellesleg majdnem minden más iparágban is a németek a legerősebb partnereink.
3/5 anonim válasza:
Gazdaságilag Németország, néphagyományok szerint Lengyelország. A finneket nem hoznám fel ide. Ők már régen elismerték és iskolában tanítják azt, amit nekünk még mindig derogál: nyelvrokonság van, rokonság nincs.
4/5 anonim válasza:
"A finneket nem hoznám fel ide. Ők már régen elismerték és iskolában tanítják azt, amit nekünk még mindig derogál: nyelvrokonság van, rokonság nincs."
Le vagy maradva. A magyar tudományos álláspont is ugyanez. Nyelvrokonok vagyunk, ami nem jelent genetikai rokonságot. Én már így tanultam az egyetem.
5/5 anonim válasza:
Az euroviziós(vagy mi) "énekes" versenyen a magyarokra hagyományosan mindig a finnek szavaznak a legtöbben.
A magyarok meg persze a németekre. Gondolom reménykednek hátha emiatt kapnak egy kis ingyen pudingot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!