Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyek azok a nemzetek akik...

Melyek azok a nemzetek akik Magyarországgal jó baráti és gazdasági viszonyt létesítenek?

Figyelt kérdés
Magyarország,külföld,nemzet gazdaság,barát
2012. szept. 30. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátilag leginkább Lengyelország, Finnország.
2012. szept. 30. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Leginkább Németország. Amikor dolgoztam gépészetbe nem volt semmilyen más megrendelőnk csak német. Illetve volt egy osztrák is. Nem mellesleg majdnem minden más iparágban is a németek a legerősebb partnereink.
2012. szept. 30. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gazdaságilag Németország, néphagyományok szerint Lengyelország. A finneket nem hoznám fel ide. Ők már régen elismerték és iskolában tanítják azt, amit nekünk még mindig derogál: nyelvrokonság van, rokonság nincs.
2012. szept. 30. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

"A finneket nem hoznám fel ide. Ők már régen elismerték és iskolában tanítják azt, amit nekünk még mindig derogál: nyelvrokonság van, rokonság nincs."

Le vagy maradva. A magyar tudományos álláspont is ugyanez. Nyelvrokonok vagyunk, ami nem jelent genetikai rokonságot. Én már így tanultam az egyetem.

2012. szept. 30. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Az euroviziós(vagy mi) "énekes" versenyen a magyarokra hagyományosan mindig a finnek szavaznak a legtöbben.

A magyarok meg persze a németekre. Gondolom reménykednek hátha emiatt kapnak egy kis ingyen pudingot.

2012. okt. 1. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!