A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
A megválaszolatlan kérdések mindig fantáziálásra késztetik az embereket. Persze nem lennének megválaszolatlanok a kérdések, ha megválaszolnák őket. Ilyen kérdések például: tulajdonképpen hogyan is dőlhetett össze a kettős ikertorony? Az előbbire talán még akadna válasz, de hogy a 7-es épület is összedőlt, az tényleg nagy talány. Vagy hogy, hogyan tudott az a terrorista agy hatalmas Boeinget elvezetni, aki megbukott a sportrepülőgépi vizsgán. Vagy hol vannak a Pentagonba csapódott repülőgép maradványai. Illetve, hol vannak a szemtanúk? Mert nem látta senki a gépet. Vagy visszatérve a WTC-re, az ottani bankokban hatalmas pénzösszeg volt felhalmozva, meg értékes festmények és műkincsek. Pár festmény az ottani gyűjteményből például csodálatos módon előkerült a katasztrófa után pár évvel, majd rejtélyes módon újra eltűnt. Meg ilyen hasonló kérdések és talányok. Az eseményről több könyv és dokumentumfilm is keletkezett.
Sokan azzal érvelnek, hogy az események kísértetiesen hasonlítanak az oklahomai robbantásra. Hasonló effektus, hasonló robbanóanyag, meg a cég is ugyanaz, aki jött eltakarítani a romokat.
Az összeesküvés-elméletekről tényleg csak annyit, hogy nem lennének, ha minden kérdés meg lenne válaszolva. De 10 év alatt nem volt képes senki sem megválaszolni őket. Úgy tesznek, mintha semmi sem történne, és mindenért az arabok és az Al-Kaida felelős, és hogy ez a világ legtermészetesebb dolga. Persze még igazuk is lehet, de amúgy ezt marha gyorsan kiderítették és megállapították, gondolom azért, mert akkoriban kiszivárogtatott hírek alapján figyelemmel követték az Al-Kaida minden tevékenységét. Az már az Al-Kaida tökéletességét dicséri, hogy sikerült egy egész állam biztonságát kijátszania, és a legnagyobb vezetőjének és géniuszának is sikerült 10 éven át bujkálnia a világ legtehetségesebb hírszerzői elől.
Most mi is az igazság valójában? Lehet, hogy tényleg az Al-Kaida tette. Sosem tudjuk meg. Mert ha kiderülne, hogy nem ők tették, hanem mások és más érdekek állnak a háttérben, akkor inkább az amerikaik eltitkolják, minthogy bevallanák maguknak és a világnak. Így őszintén én sem vallanám be. Minek? Nem lesz tőle olcsóbb a kenyér. Az amerikai büszkeség, az amerikai zászló és az amerikai hazafiasság életfilozófiája pedig sokkal erősebb és eleve ki van szűrve benne, hogy ezt mások is elkövethették az arabok kívül.
Ez még jó. Forrás: [link]
Pannónia Oroszlánja
Ritka egy idióta vagy. Mi közlünk állításokat, neked meg fogalmad sincs róla, de osztod az észt. Nézzél szépen utána. Senki nem a te csicskásod, ha szeretnél, majd szépen utánanézel a tényeknek.
Tudod mit, utána néztem. Egyik állításod sem igazolható.
Amit te csinálsz az egy az egyben ugyan az, minthogyha ezt állítanám:
"A Pilisben kentaurok élnek. Nem hiszed? Akkor bizonyítsd, hogy nincs igazam. Én nekem van bizonyítékom: Kis Béla újságíró megírta, hogy kentaurok vannak a pilisben. Ő ezt Búbos Jóska bácsitól hallotta, aki már sokszor találkozott velük, sőt felvételt is készített. Az egész azért titok, mert a katonaság nem akarja, hogy kiderüljön, ugyanis titkos paktumot kötött a kentaurokkal. Manapság azért van ennyi eltűnés, mert a katonaság időnként elfog egy embert, amit a kentauroknak áldoz, hogy azokat megbékítse. A felvételeket a katonaság lefoglalta. Elhiszed? Nem? Akkor járj utána, megadtam az újságíró nevét és a Jóska bácsi nevét is, most rajta, bizonyítsd hogy nincs igazam."
Az érvelési kultúrában mindig az állító félnek kell igazolnia, ez a bizonyítás terhe. Amit te csinálsz, az a bizonyítás terhének illegitim áthárítása. Ha állítasz valamit az a minimum, hogy ha már rákérdeznek megmondod, hogy te honnan szeded az információidat.
"Tudod mit, utána néztem."
Itt már érződik, hogy utána sem néztél.
""A Pilisben kentaurok élnek. Nem hiszed? Akkor bizonyítsd, hogy nincs igazam. Én nekem van bizonyítékom: Kis Béla újságíró megírta, hogy kentaurok vannak a pilisben. Ő ezt Búbos Jóska bácsitól hallotta, aki már sokszor találkozott velük, sőt felvételt is készített. Az egész azért titok, mert a katonaság nem akarja, hogy kiderüljön, ugyanis titkos paktumot kötött a kentaurokkal. Manapság azért van ennyi eltűnés, mert a katonaság időnként elfog egy embert, amit a kentauroknak áldoz, hogy azokat megbékítse. A felvételeket a katonaság lefoglalta. Elhiszed? Nem? Akkor járj utána, megadtam az újságíró nevét és a Jóska bácsi nevét is, most rajta, bizonyítsd hogy nincs igazam."
Ennek kb semmi értelme. Kentaurok valóban nem léteznek, viszont ebben az ügyben furcsaságok igen. Érdekes, hogy ezt minden fórumon, még azok sem vitatják, akik egy kicsit sem foglalkoztak a témával, mint te. Senki nem vitatja, hogy vannak furcsaságok 9/11-nél, Még ha nem is fejti ki a véleményét, akkor is elismeri, hogy vannak furcsaságok. Ezt még a new yorkiak 49%-a is elismeri, sőt, a 63%-uk újra szeretné nyitni a 9/11 dokumentumot, mert NEM hiszik az ott leírtakat. De te innen több ezer kilométerről építészként állítod, hogy minden úgy történt, ahogy a médiában állítják, és ahogy az amerikai kormány előadta.
"Az érvelési kultúrában mindig az állító félnek kell igazolnia, ez a bizonyítás terhe. Amit te csinálsz, az a bizonyítás terhének illegitim áthárítása. Ha állítasz valamit az a minimum, hogy ha már rákérdeznek megmondod, hogy te honnan szeded az információidat."
A hülyeséged és a vakmerő hited az amerikai kormányban és a médiában a "túlélési" mechanizmusod. Ha elhiszed, hogy minden úgy van, ahogy mondják, nem kell gondolkodnod.
"A hülyeséged és a vakmerő hited az amerikai kormányban és a médiában a "túlélési" mechanizmusod. Ha elhiszed, hogy minden úgy van, ahogy mondják, nem kell gondolkodnod."
Ez nem válasz az idézetre. Még mindig nem tudni, hogy az állításaidat honnan szedted, akár az ujjadból is szophattad őket. Bizonyítékod nincs, mégis elvárod hogy higgyek neked. Nem azt mondom, hogy az USA kormány nem hazudhat. Viszont eddig semmi hiteles ellenvéleményt nem hallottam, csak konteós megalapozatlan baromságokat.
Szóval honnan vannak az állításaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!