A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
Pannónia megmondja. A te tényeid állnak gyenge lábon. Mondd csak oroszlán, miért kussoltál a Pentagonnál, amikor arról volt szó? Miért kussoltál, amikor a légierő hiányáról volt szó? Miért kussoltál, amikor az üres célpontokról volt szó?
Miért kussoltál, amikor az alkalmatlan pilótákról volt szó?
Miért kussoltál, amikor a körözött terroristák az utaslistán résznél jártunk?
Miért kussoltál, amikor a gépek ürességéről volt szó?
Miért kussoltál, amikor a tanúk és a tűzoltók robbantásokról beszéltek résznél jártunk?
És te írod, hogy gyenge lábakon áll? Bújjál már el, de komolyan..
"Mondd csak oroszlán, miért kussoltál a Pentagonnál, amikor arról volt szó?"
Erre kérdeztem, hogy honnan tudod, hogy az FBI lefoglalta a felvételeket. Választ azóta sem kaptam, csak két konteós nevét böffentetted fel.
"Miért kussoltál, amikor az alkalmatlan pilótákról volt szó? "
Írtam rá választ...
"Miért kussoltál, amikor a körözött terroristák az utaslistán résznél jártunk? "
Erre más válaszolt...
"Miért kussoltál, amikor a gépek ürességéről volt szó? "
Erre is írtam választ...
"Miért kussoltál, amikor a tanúk és a tűzoltók robbantásokról beszéltek résznél jártunk?"
Erre is írtm választ ma délután...
Vissza lehet mindent keresni. Akkor még egyszer: honnan tudod, hogy az FBI lefoglalt felvételeket?
"Mondták a tv-ben."
Ez a megbízható érv? Most ez komoly? És ezek után engem hülyézel? :P:P:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!