A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
"Mondtam már, keressél utána. Ilyen dolgokat nem tudsz, de próbálod itt osztani az észt. Nem tudsz gyakorlatilag a témáról semmit, de azért játszod az okosat. Egy dologhoz tudtál hozzászólni, a többihez meg nem akarsz, mert fingod sincs róla. Én is utánanéztem, mert érdekelt, és ezek után tettem fel ezt a kérdést. Te utána sem néztél, de okoskodsz. Nézzél szépen utána, ahogy mindenki más teszi."
Ez csak duma!!!! Engem az érdekel, hogy neked mik a forrásaid, ugyanis forrás nélkül hiteltelen vagy.
Én úgy vélem, hogy robbantották, ezért írtam ironikusan.
Nem hiszem, ahogy a videóban is volt, hogy így összedőljön egy épület.
"Mikor omlott össze a 7-es torony? Valamikor délután nem?
Gondolkozz már ember. Ha 10:28-kor leomlik az északi torony, akkor miért nem akkor omlott össze a WTC 7?"
Hopp, itt egy fontos információ: délelőtt leomlottak a tornyok, délután a 7-es épület.
Na most tegyük fel, hogy a tornyok délelőtti leomlásakor olyan károk keletkeztek a 7-es épületben, amik a szerkezet globális stabilitásvesztésével járnak, de nem tudni mikor merül ki a teherbírás. (400 méter magasságból lezuhanó acélgerenda elég nagy kárt okozhat a 7-es épületben).
Na most délelőtt és délután között volt elég idő robbanótölteteket elhelyezni a 7-es épületeken. Ami miatt egy robbantás tervezése sok idő, az azért van, mert fokozottan ügyelni kell a biztonságra. Itt 2 torony összedőlt, mi a legrosszabb ami történhet? Hogy a 7-es épület ráomlik a romokra. Vagyis a biztonság kiiktatható. Egy robbantásszakértő tudja, hogy hogyan kell egy ilyen épületet robbantani, a biztonságra sem kell figyelni, ergo csak el kell helyezni a tölteteket. Problem solved.
Arról nem is beszélve, hogy ha a 7-es épület bármikor összeomolhat, akkor jobb berobbantani, mivel a dőlés veszélye a mentési munkát is veszélyezteti. A lentnél már nincs lentebb, így megkezdődhet a tornyok átvizsgálása.
"Te már azóta hiteltelen vagy, hogy nem válaszoltál semmire, csak a tornyok összeomlására."
Hogy cáfoljak egy állítást, amire eleve nincs bizonyíték. Van egy olyan érzésem, hogy te is csak fű alatt hallottad ezt az információt, és fogalmad sincs mi a forrása.
"Na most délelőtt és délután között volt elég idő robbanótölteteket elhelyezni a 7-es épületeken. Ami miatt egy robbantás tervezése sok idő, az azért van, mert fokozottan ügyelni kell a biztonságra."
Hülyeség. szükséges az épület tervrajza, robbanótöltetek elhelyezésének megtervezése, elhelyezés és biztos kihagytam sok mindent. Milyen biztonságról beszélünk, robbantásnál senki sincs a környéken, ugyanis lezárják. Itt viszont nem zárták le.
Hagyjad. Neki tökmindegy, megmagyarázza azt is, amiről nem is tud semmit. Már számtalan építész, robbantási szakértő és illetékes megmagyarázta, hogy miért nem dőlhetett össze csak a repülőktől az épület, de ő biztos benne, mert a BME-n is biztosak benne.
"ogy cáfoljak egy állítást, amire eleve nincs bizonyíték. Van egy olyan érzésem, hogy te is csak fű alatt hallottad ezt az információt, és fogalmad sincs mi a forrása."
Ajánlom neked ez esetben Thierry Meyssan kutatásait ez ügyben, vagy Eric Hufschmid kutatásait. Tessék, itt van a forrás.
"Na most tegyük fel, hogy a tornyok délelőtti leomlásakor olyan károk keletkeztek a 7-es épületben, amik a szerkezet globális stabilitásvesztésével járnak, de nem tudni mikor merül ki a teherbírás. (400 méter magasságból lezuhanó acélgerenda elég nagy kárt okozhat a 7-es épületben)."
Csak hogy a WTC 7-re semmi sem esett rá, mivel eléggé távol volt a tornyoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!