A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
Figyelt kérdés
Szerintem az utóbbi, de ki hogy gondolja?2013. márc. 22. 13:45
171/297 Pannónia Oroszlánja válasza:
Én csak egy vacak honlapot kértem, ahonnan te az értesüléseidet szerzed. Amint látom ilyen nincs, csak konteós oldalaid, meg ismeretlen szerkesztők által készített youtube videóid vannak. Akkor ki is az, aki mindent elhisz bármiféle szkepticizmus nélkül?
172/297 A kérdező kommentje:
Az eszedbe sem jutott, hogy egy youtube-on videóban vagy egy kutató által leírt könyvben is lehetnek igazságok?
Ha egy youtube videóban azt mondják, hogy vannak kutyák a világon, nem hiszed el, csak mert youtube videó? Abban a videóban, amit már belinkeltek, mindenhez vannak források. Csak neked ez magas, és nem fogod fel.
2013. márc. 27. 18:09
173/297 Pannónia Oroszlánja válasza:
Ez egy csúnya érvelési hiba, szalmabáb érvelés. Én nem mondtam, hogy nem lehet igazság a youtube videóban. A kettő között van egy óriási különbség: te hoztál példának egy empirikus igazságot, ami nyilván igaz. Ellenben a WTC-elméletek nem lesznek automatikusan igazak, mert nem áll mögöttük egy empirikus tapasztalat. Az, hogy egy youtube videó igaz, nem jelenti azt, hogy mindegyik megbízható.
174/297 A kérdező kommentje:
Oké.
2013. márc. 27. 18:23
175/297 anonim válasza:
Az indexen leirták mit gondolnak az ősze esküvés hivők és akik a hivatalos magyarázatot támogatják. Az egyik csoport szerint a tüz 250 fokos a másik szerint 800 volt . Viszont aba mindegyik fél egyetér hogy 600fok kől az ősze omláshoz . Viszont a lakás tüzes kisérletekban ott lazán elérik ezt a hőmérségletet . A sebeség meg a tőrmeléktől ne látszódhat az alsób szinteken.
176/297 anonim válasza:
Az hogy szerinted nem foglalkoztak a biztonsággal(bár ez hülyeség, mert ha elszúrták volna a robbantást, más épület is megsérült volna, na meg elég sűrű az a manhattan), az még mindig furcsa, hogy 1-2 hónapos tervezést, hogy lehet lecsökkenteni néhány órára. Voltak olyan robbantások, ahol gondos tervezés után is balul sült el, pl. oldalra dőlt, megállt az összeesesésben, stb, azokat sem kiscserkészek csinálták. De még mindig érdekel, hogy a többi épületet mikor robbantották föl, mert ha a hetes után, akkor rohadtul ciki.
177/297 Pannónia Oroszlánja válasza:
Mi oké? Felfogtad egyáltalán amit írtam? Tkp. arról van szó, hogy amit te művelsz az magán viseli az áltudomány majdhogynem minden aspektusát.
178/297 anonim válasza:
Ha a hetes épületre nincs magyarázat, valt eltusolják az egészet, lásd még mindig ez megy, akkor megdőlni látszik az egész.
179/297 anonim válasza:
180/297 A kérdező kommentje:
Pannónia oroszlánja
Nem érdekelsz. Nem válaszoltál egy csomó kérdésre, én küldtem neked 2 szerzőt, le sem sz@rtad. Nem írok neked többet, lesz@rom a fejed. Ennyire egyszerű.
2013. márc. 27. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!