Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A World Trade Center elleni...

A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?

Figyelt kérdés
Szerintem az utóbbi, de ki hogy gondolja?

2013. márc. 22. 13:45
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/297 A kérdező kommentje:
Oroszlán megmondja mindjárt a kétségbevonhatatlan választ. :D
2013. márc. 27. 21:06
 202/297 anonim ***** válasza:
Mi történt a négy eltérített gép fekete dobozaival?
2013. márc. 27. 21:08
 203/297 anonim ***** válasza:
Miért szállhatott föl Bush gépe a terrorcselekmény napján?
2013. márc. 27. 21:09
 204/297 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 21:11
 205/297 anonim ***** válasza:

Szerintem a kőrőzőt terolitákon kivül minden meg lett magyarázva. BÁr én edig azt hitem hogy csak figyelte cia őket és nem kőrőzték. Egy épültre zuhanás az nem pilóta szint nem ezt atnitják. A 7es épület meg let magyarázva hogy reá zuhant a tőrmelék ami megygengitete és ezért kellet felrobantani mivel vanak kis bombák is igy nem kell akora ami nagyob kárt okozna a tőbi épületbe mint a őszedőlö tornyok. A pentagonál lasuak voltak a kamerák .

Most meg felteszek pár ösze esküvévés elméletel kapcsolatos kérdést.

HA az elmélet volt akot Mért zuhant le az egyik gép a semi kőzepén.

Enyi embert hogy szerveztek be biztonságosan.

Hogyan hejezték ell az irányitot tőlteteket a az épületekbe.

Mértnem kamionba szerelt bombákat használtak.

Mi az a cél amiért egy ijen mértékü saját kárt és jogi és politikai kockázatot okozanak maguknak.

A pentagon egyik szárnyát mért kellet le rombolni mért .

Oda hogy viték be a robanó anyagot.

Hogyan tudták biztosan lefoglalni az őszes felvételt ami cáfolná a hivatalos verziót.

Mi garantálja hogy senki nem leplezi le őket.

Honan lehet tudni hogy akik terjesztik az elméletet nem csak kőnyvekbők és a müsőrokbol származó pénzért terjeszti.

Egy nem megcáfolhat feltételezést mióta szokás tényként elfogadni?

2013. márc. 27. 21:18
 206/297 anonim ***** válasza:

"A 7es épület meg let magyarázva hogy reá zuhant a tőrmelék ami megygengitete és ezért kellet felrobantani mivel vanak kis bombák is igy nem kell akora ami nagyob kárt okozna a tőbi épületbe mint a őszedőlö tornyok"

Igen, ezt hívják szervezett robbantásnak. Nekem az idővel van a problémám. Ennyi idő alatt, mint már szakemberek is mondták, nem lehet megcsinálni!!!!!!!!

2013. márc. 27. 21:20
 207/297 anonim ***** válasza:

"A pentagonál lasuak voltak a kamerák . "

Ki se adták a felvételeket. Én nem a benzinkútas videóra gondolok.

2013. márc. 27. 21:22
 208/297 anonim ***** válasza:

"Honan lehet tudni hogy akik terjesztik az elméletet nem csak kőnyvekbők és a müsőrokbol származó pénzért terjeszti."

Ezt mélységesen kikérem magamnak. Átlag, magyar, fiatal állampolgár vagyok. Ez az én részem. Vannak akiknek meghalt ott valakijük. Neki is ezt mondanád? De ha már itt tartunk, megfordítanám a kérdést.

2013. márc. 27. 21:24
 209/297 A kérdező kommentje:
Nem adták ki, de ő tudja, hogy eleve lassú volt. Ő mondta azt is, hogy a saját rakéta rendszerrel és radarrendszerrel ellátott Pentagon "nem vette észre" a gépet.
2013. márc. 27. 21:25
 210/297 anonim ***** válasza:

"Hogyan hejezték ell az irányitot tőlteteket a az épületekbe. "

Egyszerűen, fogod, azt odarakod. Viccet félretéve, ezt nem lehet elhinni? Nem kell minden szintre rakni és ha a tulaj is benne volt, ez még egyszerűbb.

2013. márc. 27. 21:27
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!