Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A World Trade Center elleni...

A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?

Figyelt kérdés
Szerintem az utóbbi, de ki hogy gondolja?

2013. márc. 22. 13:45
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/297 anonim ***** válasza:
Hallgassátok a videóban a szakembereket, legfőképp 1:51
2013. márc. 27. 19:45
 182/297 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi a sz@rt küldtél, de te sem válaszoltál rohadt sok kérdésemre.

Erről ennyit

2013. márc. 27. 19:48
 183/297 A kérdező kommentje:
kicsoda?
2013. márc. 27. 19:49
 184/297 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam kérdező.
2013. márc. 27. 19:50
 185/297 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:

Akkor én kérek elnézést. Bocsánat, hogy a többi állításodra próbálok magyarázatot adni. Bocsánat, hogy utánakérdeztem a "titkos" forrásaidnak. Én csak azt kértem: linkeld be, hogy honnan szeded az információidat, erre te felböfögtél két nevet, amire rákeresve csak konteós oldalakig jutottam. Csak van valaki aki állítja, hogy tőle lefoglaltak videókat az FBI vagy a CIA által. Vagy mégsem? Eddig nem láttam erről akárcsak egyetlen embert sem nyilatkozni, semmi hivatalos forrás nincs.

Mégegyszer elnézést, hogy forráskritikával élek, és nem vagyok hajlandó mindent befogadni. Bocsánat, hogy nem hiszek jöttment youtube-videóknak. És bocsánat, hogy normális vagyok.

Egy konteós megállapításról azonban meggyőződtem, melyet a South park 10. évad 9. epizódjában láttam: a lakosság 1/4-e hülye, akiknek lehet akár mit mondani, hinni fognak a konteóban.

2013. márc. 27. 20:06
 186/297 A kérdező kommentje:
Semmi baj, el van nézve, hogy hülye vagy.
2013. márc. 27. 20:13
 187/297 Pannónia Oroszlánja ***** válasza:
Még így sem tudok egy linket kihúzni belőled?
2013. márc. 27. 20:17
 188/297 anonim ***** válasza:

"Akkor én kérek elnézést. Bocsánat, hogy a többi állításodra próbálok magyarázatot adni. Bocsánat, hogy utánakérdeztem a "titkos" forrásaidnak. Én csak azt kértem: linkeld be, hogy honnan szeded az információidat, erre te felböfögtél két nevet, amire rákeresve csak konteós oldalakig jutottam. Csak van valaki aki állítja, hogy tőle lefoglaltak videókat az FBI vagy a CIA által. Vagy mégsem? Eddig nem láttam erről akárcsak egyetlen embert sem nyilatkozni, semmi hivatalos forrás nincs."

Ez szerintem a kérdezőnek ment. Szerény véleményem szerint erről baromság beszélni. Ott dolgoztok(CIA, FBI)? Nem hinném. Én is feltudok hozni olyan dolgokat , amiről még beszélnek az összeesküvés elméletekben(pl: Silversteinnek a biztosítása). Mondanám, de ezt még annyira sem tudnánk ellenőrizni. Nem?

Én azért írtam a hetes épületről, mert szerintem fontos tényező.

Átrágtam, amit írtál, tényleg. De még mindig nem tudom elhinni.

"Mégegyszer elnézést, hogy forráskritikával élek, és nem vagyok hajlandó mindent befogadni. Bocsánat, hogy nem hiszek jöttment youtube-videóknak. És bocsánat, hogy normális vagyok."

ebben egyet értünk, csakhogy én a médiának sem hiszek nagyon ez ügyben.

2013. márc. 27. 20:18
 189/297 anonim ***** válasza:

folyt:

Attól mert nekem más a véleményem, még ne nézz hülyének, én sem nézlek annak.

2013. márc. 27. 20:20
 190/297 anonim ***** válasza:

# 185

utolsó válaszom neked ment, félreértések elkerülése véget

2013. márc. 27. 20:36
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!