Ki a terrorista: Izrael vagy a Hamasz?
Lehet, hogy unalmas kérdés, de én még mindig nem tudok eligazodni ebben. Mindkét tábor vehemensen és meggyőzően mondja a magáét, és én tényleg nem tudom, kinek higgyek, ami amúgy nem jellemző rám.
Erről a felhívásról és aláíróiról jutott eszembe a kérdés:
A terrorista azt jelenti, hogy olyan személy, aki a terror eszközét előszeretettel alkalmazza. A terror félelmet jelent. Tehát a terrorista félelmet kelt másokban.
A zsidók félelmet keltenek a palesztinokban, a palesztinok félelmet keltenek a zsidókban. Ergó mindkét nép terrorista.
Mi is terroristák vagyunk, mert elég csak kiejteni a szánkon, hogy Kárpát-medence és a körülöttünk lévő népek egyből elkezdenek rettegni, hogy a mocskos magyarok Lebensraumot akarnak szerezni maguknak és ezért félnek tőlünk.
"Ergó mindkét nép terrorista."
A Hamasz sem a nép, ahogy az izraeli kormány (és kis részben ortodox egyház) által rángatott IDF sem a nép. A nép 80% meg szerintem mindkét oldalon csak élni szeretne, lehetőségekhez képest legnormálisabb módon ahogy lehet, gyereket nevelni és nem filózni bevásárlás vagy meló közben, hogy mikor kenődik szét a betonon egy bombától.
"Izraelt az ENSZ hozta létre. Érdemes megnézni mennyivel növelték az izraeliek a területüket azóta.Természetesen a másikak rovására.Soha nem fog békében élni másokkal."
A HAMASZT meg egy marék szélsőséges fundamentalista...
A Hamasz valogatas nelkul az izraeli CIVIL lakossagra lo.
A Hamasz fegyverraktarakat es kilovo allomasokat a SAJAT CIVIL lakossaga melle, ala, fole helyezi el.
Izrael NEM CELOZ civil lakossagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!