A Hamasz miert nem hajlando tuzszunetre?
Index: Izrael Murszi egyiptomi elnök látogatása idejére felfüggesztette a hadműveletet, a palesztinok nem. Tizenhatezer tartalékost mozgósítottak.
Yahoo News: Israel has fired rockets from Northern Gaza despite a temporary ceasefire starting as the Egyptian Prime Minster visits the enclave.
Nagyon elkelne egy sokkal szigorúbb szájkosártörvény és akár börtönbüntetés a csúsztatásokért az újságírókra!
A Hamasz azért kezdte el e rakétázást, mert az izraeliek felrobbantották az egyik tekintélyes katonai parancsnokukat, csak úgy. Ha ezt nem tették volna, nem lenne rakétázás.
Nem az első eset a történelemben, hogy a zsidók kezdik, de mindig a másik felet hibáztatják.
Arrol, hogy te nem figyelsz oda a hirekre, az a te bajod.
Ime egy kerdes innen a GYIK-rol a palesztinok altali bombazasokrol, a datum: nov 11
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__3..
Ahmed al-Dzsabarit ket nappal kesobb likvidaltak.
Pro Patria!
Hallgasd kicsit az izraeli radiot. Tapasztalni fogod, hogy ahogy mennek a musorok, par percenkent elhalkul az adas, es felerosodik a riado:
Tzeva Adom beAshkelon,
Tzeva Adom beBer-Sheva
Tzeva Adom ...
Azt viszont SENKI NEM MONDTA, hogy a Hamasz PONT AZOKAT a raketakat lotte a tuzszunet alatt, amik Jeruzsalemre (az ISZLAM SZENT VAROSARA!) iranyitottak.
De meg ha azok lennenek is (de nem, mert Jeruzsalemre PENTEKEN lottek, epp a szombat bejovetele elott, nem veletlenul), az sem bizonyitana semmit.
"Azt viszont SENKI NEM MONDTA, hogy a Hamasz PONT AZOKAT a raketakat lotte a tuzszunet alatt, amik Jeruzsalemre (az ISZLAM SZENT VAROSARA!) iranyitottak."
- Attól, hogy az iszlám szent városa, még izraeli fennhatóság alatt van. És de, ezt mondták, hogy megszegték a fegyverszünetet, és hogy Jeruzsálem lakatlan részére illetve a tengerbe lőttek rakétákat.
Az mno-n visszakeresheted, tegnapi hírek között.
Ha valóban a Hamasz lőtte volna, nem lakatlan területekre céloz. Egyértelmű, hogy csak ürügy, hogy ne Izrael tűnjön a fegyverszünet megszegőjének.
"De meg ha azok lennenek is (de nem, mert Jeruzsalemre PENTEKEN lottek, epp a szombat bejovetele elott, nem veletlenul), az sem bizonyitana semmit."
- Miért, mi van pénteken?
Egyébként az ékezetek hiányából úgy ítélem, hogy te sem Magyarországon élsz (feltehetőleg Izraelben), így pedig elég nehezen fogadható el a véleményed elfogulatlannak.
De, itthon elek, csak a munkam olyan, hogy különboző (!!!) nyelveken kell irnom, es a magyar betukeszletet nem tartalmazza a billentyuzetem (mar nem fer ra), igy ha magyarul irok, akkor vakon kell gepelnem. Szukseg eseten persze megteszem, (jeleztem is ezt a felkialto jelek elott), de a vakon gepeles a szamomra nagyon lassu.
Partatlan pedig persze, hogy nem vagyok, hiszen MAGYAR vagyok, akinek a gyokerei zsidok.
De te sem hiszem, hogy partatlan lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!