Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki a terrorista: Izrael vagy...

Ki a terrorista: Izrael vagy a Hamasz?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy unalmas kérdés, de én még mindig nem tudok eligazodni ebben. Mindkét tábor vehemensen és meggyőzően mondja a magáét, és én tényleg nem tudom, kinek higgyek, ami amúgy nem jellemző rám.

Erről a felhívásról és aláíróiról jutott eszembe a kérdés:

[link]

2012. nov. 19. 23:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

12:48

Natanyahu beszelt errol pld ma delelott a nemet kulugyminiszterrel tartott kozos sajtotajekoztaton.

Arra, hogy szerinted Izraelnek nem kene olyan palesztin kilovoallasra lonie, amelyet a palesztinok a sajat civil lakossaguk kornyezeteben allitanak fel, es amelyekbol a zsido lakossagot lovi a Hamasz, az egyszeruen hulyeseg. Nem reagalok minden hulyesegre.

2012. nov. 20. 14:12
 32/32 anonim ***** válasza:

Azért a cselekedeteikről is látni lehet egyet, s mást:

Izrael mostani nagy projectje a vaskupola volt ami egy rakétatámadás elleni védelmi rendszer(bár közel sem szuperál 100%osan)

Gáza mostani nagy projectje az új rakétarendszer amivel mára már Tel Avivot is sikeül bombázniuk.

Izrael célpontjai a katonai csomópontok, rakétaállások (amiket Gáza célzottan a civil lakosság közé telepített, ennek elkerülésére Izrael szórólapokkal és SMS-"bombával" (automatikusan kiküldött SMS-ek) figyelmeztette a gázai lakosságot Gáza azonban nem engedte elmenekülni a lakosságot ("élő pajzs"))

Gáza célpontja a civil izraeli lakosság, ennek érdekében pl. automatikus hívásokat irányítottak aminek felvételekor egy adatbázisba mentődik a tartózkodási hely, így tudják, hol tapinthatnak Izrael gyenge pontjára.

2012. nov. 28. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!