A World Trade Center elleni támadás (2001. Szeptember 11) szerintetek valóban arab terrorista támadás volt, vagy az amerikai kormány által előre megrendezett színjáték?
Választ várok, nem ökörségeket.
Ha tűz volt az épületben, Te bemész robbanóanyaggal és elhelyezed azokat?
Ha tűz van, nemhogy robbanóanyagot, de embert nem küldenek be!
Kezdesz ősze zavarni most azt feltételezed hogy a amerikai kormány tőbezer állampolgárát kinyirja. De azt nem hogy beküldi a tüzzerészeket egy veszéjes hejre ?
Ezt az elenmondástelmagyaráznád oksika?
Egyébként arra akartam rávilágítani, hogy ha valahol tűz, azt előbb eloltják.
Ha nincs válasz, nem csak erre, hanem más már leírt kérdéseimre, én befejeztem. Gondoltok, amit akartok!
Az a baj, hogy már egy csomó olyan tényt közöltünk, ami valóban furcsa és logikátlan. És mindenki csak a tornyok összeomlására reflektált, a többit meg nem akarja észrevenni.
Tényszerűen cáfolja meg mindenki a tornyokon kívül a maradék 10-15 tényt.
A tornyok sem stimmelnek. Ekkora hőfokról senki nem számolt be. Ami az acélt megolvasztja, az az embereket nem. Minden bizonnyal.
A Pentagon mért nem omlott szabályosan magába? Hülye kérdés? Jaaa. Érdekes, mintha valami hasonló történt volna aznap. Mi is volt az? Hiába. Nem jut eszembe.
Mások már írták, hogy a Pentagonról és a 7-esépületről is csak olyan képek kerülnek napvilágra, amik az összeesküvőknek kedveznek. Hozzáteszem, ő nem közölte ezeket a képeket, én meg mint a hülye keresem, de nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!